söndag

Idag har mina hästar flyttat in i sitt nya stall(: så vart inge rida, va sjukt trött efter allt torvande med fryst torv(Y)
Idag blev det även lite M-berg med Eve och Kajsa. Köpte två tröjar och ett par tights.
Nu ska jag springa till coop innan jag somnar(: bjuder på shoppingen




Bravo

Idag kan jag inte prata, men jävlar va kul vi hade igår(: åkte till Sofia runt halv med henne och Eve. Åt lite sen börja vi fixa(: sen började det rulla in lite folk runt 9(:
Så det blev nästan hela klassen som gick ut.
 vi föra och hade det trevligt(: sen bar det av till Strömpan. Tänkte bjuda på lite bilder, men nu är det så att Sofia har dom så om någon månad kanske?(: haha
Sen vill jag ju visa dom fina bilderna på Hälge hon tog. jaja
Idag kan jag inte prata som sagt(: och har precis kommit hem från stallet, Hälge va super fin idag. Bra att Elin kommer hem på måndag, behöver träna nu(:
Den här ska jag börja drick, så jävlar ska jag inte bli sjuk mer!!
 Sen ska jag även börja sälja Aleo vera produkter, bra till både människor och djur!


hej och hå


tjatjatja. Är hos Sofer och det börjar rulla in folk sen blir det Strömpis hej! nu ska jag va lite s hej:D

(:

Idag har jag sjukt ont i kroppen sen min flygtur idag. haha jag är för gamal för att åka av, jag slår mif ju bara.
Jaja men idag iaf så red jag Hälge i ridhuset, galopperar bommar, ibörjan körde han bara, men jävlar va fin han till slut, jag kunde lägga honom precis som jag ville. Alltså jag kan be honom om allt och han bara gör det, visst det blir lite fel då och då, men han gör alltid sitt bästa. Man blir så glad att rida honom.
Idag fick han även vara fotomodell(: Sofia följde med mig och tog kort till sitt protjektarbete.
Får se om jag får några bilder och visa er, dom vart riktigt fina(:
Nu ska jag nog duscha och lägga mig lite, börjar få ont i halsen (Y) jag som inte har någon immunförsvar.
Får inte bli sjuk nu ska ju till strömpis imorn, så imorn får mina pluttar vila(: slipper till och med mocka tack moder<3



träning

haha vilken dag. Efter skolan åkte jag och Eve ut till Loviseholm. Börja rida Hälge, jävlar va fin han va(:
Efter det så fick jag någon idé om att jag skulle rida Crossen (3år och jag har aldrig ridit på honom), hoppar upp går ett varv och han va skit snäll, sen hoppa andra hästen i ridhuset till var av Crossen blir rädd och hoppar på Eve.
Sen blir han rädd för henne och hon tappar honom, sen körde han en bockvända och jag flög(Y) landa på svanskotan och bakhuvudet mår inte kalas just nu, haha vill inte tänka på hur det kommer kännas imorn(:
Fan att det inte blev någon film påt.
Sen hemma så klippte Eve mig och jag henne(: haha tur att det är vinter och att mitt hår växer snabbt(:
Lite bilder på hälge får det bli in här(: Ska ha dom till protjetarbetet imorn
 Måste säga att den här bilden är bra gjord för att inte vara en systemkamera!
 Vart inte super bilder idag.





sova

fan va kallt det är ute, nu är jag lite gald över att det är nått fel på mitt värmegolv. Det är helt sjukt varmt på mitt golv, speciellt i badrummet.
idag blev det ingen skola va tvungen att åka ut till Loviseholm tidigt. Kom dit vid två, fixa stallet sen red jag Hälge i ridhuset. Han har tappat så sjukt mkt i galoppen, så nu har jag massa att göra innan den 13.onde.
Då det är dax för tävling(Y)
Sen efter det skruva jag upp alla mina placketter, fan va tråkigt det va! vet inte riktigt vad jag har gjort idag som har tagit sån tid, kom hem vid 7, har bara ridit en häst? visst kolla lite på när Sanna och dom red men iaf.
Nu blir det sängen,fast lite ensamt är det


yeeeeeeeeeeeeeeee

Idag har man gjort mkt, Jag eve och Sofia åkte ut till Loviseholm. Jag red och fixade medans dom filmade, vi ska ju göra en ny film igen(Y) "dont drink and drive" får vi se(: efter det åkte vi till ikea.
Nu har jag precis slutat så nu ska jag fixa lite, plugga lite teori tills Eve slutar sen ska jag hem till henne så ska hon få klippa mig, tur att det är vinter och att man bara har mössa på sig, så blir det förjävligt så syns det ju inte(: as bra
Har även hittat massa coolt från HM kolla in!





ikea

Igår va jag som sagt på ikea och M-berg och handla. Köpte mig ett usb-minne så nu har jag lagt över allt som finns på min dator.
Sen köpte jag en matta, tyg till min soffa, två korgar som jag ska ha skor i och en garderob.
Nu väntar jag på att mor ska komma och hjälpa mig med den. Sen till stallet, sen hämta lite av mina grejer som står hos min pappa sen ska jag väl fixa med alla kläderna(:




lite bilder från Sälen

Eftersom jag är lite tråkig och har fått Sälen bilderna nu så tänkte jag bjuda på dom!






 Och vi avslutar med en härlig bild på en full sofia:D


jaha nu igen

Min fredag, vart ska man börja? blev inte som planerat iaf. Skulle bli en mysig hemma kväll med film(Y) men icke! man lär sig. Så jag ringde min vän Sofia Tack att du orka med mig<3 det fick bli en kväll på frimis(Y)
Vi börja med Rock Bar sen Liquid, sedan vidare till frimis.
As kul va det, träffa Api, Modi och Ted. hade en sjukt kul kväll trots allt!
Sen efter frimis vart det lite mat på BK med pojkarna. Åt hos Sofia, sen fick jag en sovkompis oxå(Y)  min vän Crille som oxå kom och sov hos Sofia(Y)
Vakna sjukt tidigt idag,
Idag har jag vart på Ikea och storhandlat, kanske visar imorn(: och även kollat på jackor taggar ju Sälen nu!!!! är så jävla sugen.
Kom precis hem från stallet nu, så äta sen vidare till David där det blir film mys med min gulliga vänner:D

Loviseholm

Sorry för dålig uppdatering. Men har haft så sjukt mkt att göra nu ett tag. haha är helt orörlig på kvällarna. Men snart ska det bli bättre(: Idag har jag vart på körskolan(: nu väntar jag på mor så vi kan åka och flytta hästarna till Loviseholm sen, gjorde det aldrig igår tog bara grejerna, fan va grejer man har:O
Sen ska jag rida(Y) Hade så jäkla tur oxå, Mitt stall är inte riktigt klart, men måste ju flytta dom idag.
Men Elin är och tävlar i Holland så du kunde jag ta två av hennes boxar(Y)
Nä nu ska jag byta om(: och bli lite rolig




tis

Hejhejhej(: idag har jag kollat på mitt stall, jätte fint är det(: så på Tor blir det flytt:D happy happy. Prata lite med Elin och kolla när hon hade träningar. Innan gick jag och Hälge en tur, vi hade det lite mysigt(: haha så jävla söt häst. Man blir så glad med honom på nått sätt aja(:
Nu blir det kväll hörs
Lite bilder från Hälges och min tur





...


Trött:/


söndag

Hann inte att säga hejdå åt Anna idag:( tala lite med fröken förut.
Har ju flyttat grejer heladagen idag, fyfan va min kropp mår bra efter den här helgen! Har kört bil helatiden idag oxå, varför har jag inte nått körkort? jag kör ju som en gud!
Tänk att det redan är söndag, imorn har jag massa som ska göras(: har en plan på att flyttan min pluttisar på ons eller tor.
Nu ska jag skriva lite kom ihåg lappar till veckan och en ridplan för Hälge!
 


:D

Alltså jag orkar inte vara arg. Men jag måste känns det som! ja men tack? varsågod, och jag mår toppen!!bered er på ett helvete! nog om det orkar inte bry mig just nu....

Har haft en as bra dag, det va ett tag sen och jag saknar det:/ Anna kom hit vi halv 9 åt lite sen drog vi till Rumbo gick ett varv med fullblod. Sen vidare till Ninis sen red och hjälpte Anna dom lite med sina hästar(: Sen åkte vi hem till mig och fixade:D  efter det så drog vi tillbaka till Rumbo, sen fikade vi lite hos Annas mormor. Och sen åkte vi vidare till K-lund.
Och sen åkte jag till L-holm och fixade med mitt stall och nu är jag helt slut. Jag är frisk! min kropp är kanske inte riktigt med på den idén.
Men iaf haft en bra dag:D


sjuk

Har sovit så sjukt jävla dåligt inatt. Finns det någe värre än att sova när man har feber? jag tror fan inte det.
Nu orkar jag sitta lite upp iaf, så nu ska jag göra mitt protjetarbete.  
Sen kolla på en film eller sova lite, känns som det är det ända jag gör. Hoppas på att jag är frisk imorn, så jag kan rida(:
<3


piss

Är sjuk idag...igen, så det finns inte mkt att säga att jag hatar att vara så jävla känslig, och just nu ännu mer känslig. Vill inte va ensam:/ fast inte så kul att umgås med mig kanske när jag är sjuk...
aja skulle ju rida idag
Barca<3

-7(Y)

Att man kan bli så glad när det bara är -7. Idag börja jag rida igen, känns as bra(: har övningskört två gånger idag oxå(Y) känner mig ganska nöjd med mig själv(:
Och nu håller jag på att prova min ugn. Trodde det va nått fel på den, men kom på att den är ju helt ny så kanske inte så konstigt att det luktar lite konstigt..eller hur?haha
nä nu ska jag rädda min mat! hörs


julia och Lupin

Hahahaha alltså jag kan aldrig sluta skratta åt det här. Kanske inte är så jätte kul för min syster, men vafan(:
om ni har läst mulle någon gång så blir det fan roligare, dom är som mulle och molly, heter hon va?
haha
 

 


drygt

jag är så jäkla dålig, så imorn börjar jag rida om det finns någon som kan hålla i!
Skola igen(Y) sjukt segt, och vårat schema är ju inte att leka med kan jag ju säga! går från 20 över 8 till 16:00 på en FREDAG! vad är det?
nog om det, nu ska jag hoppa in i duschen. haha och en annan sak, jag bara måste visa er en film sen(Y) så jävla bra



Miclas cross exam

Sen har jag ju min lilla ponny som oxå ska börjas med nu, han kommer ju dock bara visas. Men nästa år då blir det massa kul som ska göras, 4-års championat, sjukt tråkigt att man inte får rida som överårig.

Mål 2010 för Miclas Cross Exam
:
visning i Kumla
rixvisningen förhoppningsvis bli godkänd som hingst
ridas in och hoppas in
3års visning


Bakkelys action

Sitter och funderar på lite mål för 2010. Funderar på DM i hoppning, men tror det går i 120 eller 130? vilket jag inte tror han kommer vara redo för. Och jag vill inte att det ska gå för fort.
Har iaf bestämt att mitt långsiktigamål kommer vara att starta en fälttävlan, så det kommer bli i slutet av året.
i hoppning vet jag inte, det är så svårt och säga när man inte vart ute än.
Han är ju ingen rut tävlingshäst.
Men ett litet mål är väl iaf att han ska gå 110 med bra resul och känns det bra så blir det deb i 120 i slutet av året MEN bara om allt känns helt okej, och att han är "klar" på 110cm.
SÅ MÅL 2010 för Hälge:
Hoppning:
110cm med bra res, känns allt bra i slutet av året och jag tror han är redo så deb i 120cm
Dressyr:
Ska väl ut på lite små tävlingar och se vad han tycker om staketen(: men iaf starta LC-LB
Fälttävlan:
Kommer att börja träna det, men känner att han kanske inte är redo att tävla än, så väntar med första starten tills slutet av året. Och då med en debutant.

...


Imorn måste det bli varmare, så imorn börjar trimningen igen om jag ska kunna tävla i Feb.


 

 


wildfire

Fodrat-mockat-pussat på mina små hästar-och nu blir det Wildfire, har inte kollat på det på as länge:D


Dennys´son


Hittade även bilder på Dennis den galna lilla vita ponnyn vi alla kommer minnas!
tänk att det redan gått 4år, saknar min lilla häst




pic

Sitter på landet nu, hittat massa gamla bilder på min mors dator. Har inte så mkt att säga så
enjoy!
Ängvaktarns Odessa 2005?

Optimizt 2003?

Sölyst Brocéliande (Sölle)

Shakira



Jackpot 2006 hans första tur på en terrängbana



Fredag

 fredagar är glada dagar(: skulle fan vilja göra nått men ändå inte. kanske ut? As många som ska ut ikv. Men det är så sjukt kallt ute, sen bara tanken på att göra sig i ordning får mig ju att bli trött haha
Nä så det blir en mysigt hemma kväll självklart iklädd min favvo tröja! HULKEN!


Alltså när ska kylan bli värme? det är ju fan sjukt det här!
haha ska testa ett pogram, så är det bra blir det nog en ny header!


shopping

Juste Eve och jag va ju på M-berg idag oxå(: hitta en tröja, gilla den skarp!





jag kan om jag vill

vilken jävla dag säger jag bara, men nu är jag hemma och ska göra en ansiktsmask och stressa ner(Y)
Har även vart lite duktig idag kolla kolla

 ska vi se om pappa kommer klaga!
 Stolarna alltså(:


Miclas Cross Exam

Så nu är jag lite mer levande. Har kollat klart op 90210(Y) hoppas det börjar snart igen(:
Så va det de där med min nuvarande favorit!
Här är två filmer på mitt lilla monster, Löshoppning på Loviseholm 

helt slut

usch helt slut, och sjukt håller på att bli med!
Orkar inte hålla mig upp nu så vi får se om det blir nått sagt sen, funderar på en film(Y) min nya grej(: nu ska jag kolla på 90210 och mysa. Hade



bästa på länge



Gillar fan det här bättre än youtube! lägger du upp mkt filmer så använd videofy!
så nu kanske det till och med kommer lite filmer här oxå.
annars hamnar alla filmer här    som är mitt protjekt arbetes blogg i skolan
                                           ↓
http://bakkelysaction.wordpress.com

Videofy.me

Funderar på att köra med Videofy.me på min protjektarbetes blogg eftersom jag lägger upp så mkt filmer. så ska prova det här nu och se om det är bra eller inte(:

klubb byte

Har ett problem, jag ska byta klubb med Kumla eller ÖFK? det är mitt problem idag. kom ju på att jag måste ha bestämt mig tills den 14/2 
Har iaf lyckas bestämt mig får nått idag, visst är dem snygga? 
                             ↓                         
                             ↓


För att göra lite reklam för jacson så tycker jag faktiskt att dom har riktigt fina grejer, as snygga tävlingstäcken och annat.
 Så kolla in http://www.jacson.se/


Miclas cross exam

Jag kom precis på att 27/2 ska mitt lilla monster på sin första utställning(Y) och i sommar ska han ju visas på riksutställningen och se om han bli godkänd som hingst eller inte. Hoppas på det(: så blir han det rek jag honom starkt! bättre psyke får man leta efter! bra att jag är så med!
 MICLAS CROSS EXAM

Bakkelys action

Känner för att ta en lite paos i mitt packande. Ska va klara med allt den 22Jan, ganska snart(:
Vet ni en rolig sak det är så här att en tjej hittade min mamma på FB och hon hade tydligen haft Hälge som "rid häst" eller vad man ska kalla det hos NAtta henne jag köpte honom av.
Eftersom han är från Danmark så vet vi inte så mkt om honom. Så hon berättade lite om honom.
Jag vart så stolt över min bebis hur mkt han har utvecklas. Som när har stog där så gick det inte att rida ut på honom tex och grejer och som ni vet gick han under namnet skenhästen. 
Ganska kul sånt där(:
Nej nu har jag inte tid med det här, packa klart så man kan bygga stall(Y)
tävlingarna börjar ju snart:D
Känner på mig att det här kommer bli ett bra år!



söndag

Blir förhoppningsvis flytt av hästarna i veckan med lite tur(: skulle va så skönt så man kom igång med tränigen ordentligt och även med Crossen. Så den här veckan kommer det bli mkt att göra.
Imorn kommer min mormor iaf(: sen ska pappa och jag till banken och sen till Elin och mäta och greja(:

Orkar inte skriva mer, för det är nått konstigt med blogg.


90210

Helt död idag, mår inge vidare..nu när jag ska bygga stall och allt, igen...
Har inte mkt och säga, men ni vet hur jag är. Får jag inte skriva nått så bryter jag ihop, okej kanske inte men det känns inge bra iaf.
Nu ska jag ta mig nått att äta sen kolla klart på 90210 som jag just nu är helt galen i! Sen vänta på min far så jag kan åka och mata min små hästar.
Jag kom att tänka på det här med nyårslöften...jag tror mitt var att leva lite mer hälsosamt dvs äta rätt, stressa mindre, och ja lyssna på sin kropp. känns som det här året kommer bli bra, vågar man tro? eller blir man bara besviken. only time will tell.


nyår

Haft en sjukt trevlig nyårs Afton(: börja med att äta lite hos min far(: sjukt gott var det (:
Efter det så åkte jag till Sofia sen va vi där fram till 12, gick en sväng på stan med det va bara kallt så då drog alla tillbaka till S. Jävlar va folk det blev(: Men sjukt trevligt, träffa massa som jag inte träffat på as länge.
Här är lite av bilderna dom togs(:

G





Kanske blir mer bilder(:


RSS 2.0