Halloween

Happy Halloweeeeeen!:D 
Idag taggar vi fest, och hoppas på att det bli trevligt:D
     detär jag som är Hannah Montana! så nu ska jag vänta på att min Lola kommer så man kan sätta på sig peruken och göra sin grej(:
ha en bra Halloween

Byyyyyyyee!

hemma igen

Japp då va man hemma igen(: resan hem gick så jävla segt, och jag kände att mitt humör inte var det bäst mot slutet. Men nu har börjar jag bli lite mer människa igen, bara sjukt trött.
Ikv så ska jag ta det lite easy kolla vad jag ska ha för kläder imorn och mysa med min man<3 har saknat honom sjuk mkt(:

Min man

Bye

snart hemma

Japp hemma från Falkenberg. Anna och jag vakna och såg inte allt för pigga ut haha men vafan, kan ju inte alltid va på topp?
Resan hem från Falkenberg tog ganska mkt kortare tin än resan dit då kan man ju fråga sig varför men jag vet! För påvägen hem nu så gjorde Anna va GPS:en sa och inte va hon tyckte själv va rätt väg.
Men vi kom ju hem denna gången med så aa(:
När jag kom hem var det att säga hejdå till min lilla Anna. kommer sakna na<3
Sen blev det stallet red först Sergel haha ja kommer ha ont i benen imorn iaf. Sen satt jag på min lilla bebis hon va sa duktig stog typ och sov haha
Nu ska jag packa klart för imorn åker vi hem till Örebro igen(:
hade
Min och Sergels lilla tur(:


Min lilla Bebis





Bye

Nice !


ojojoj

vilken dag ! idag har vi hunnit massor, ullared, gekås, halmstad, köra fel behöver jag fortsätta!! haha så nu tar jag över skrivningen för Anna gick upp och skulle hämta en sladd hos någon i huset för att kunna lägga in lite bilder från våran dag(Y)
vi börja med att dra till ullared från Halmstad men på vägen skulle vi hämta en annan tjej och vägen dit va ju aa det tog tid för Anna trodde hon kunde vägen bättre än GPS:en och mer behöver jag ju iinte säga nu då.
Kom iaf till ullared, sen drog vi till Falkenberg, och när vi kom dit så tyckte hon att vi skulle gå till standen "det är ju inte så långt" jo visst(Y) gick lite fel oxå alltid. Men vi kom fram iaf satt där och bartendern fjäskade in en dyr flaska rödvin, anna köpte det så klart, dum som hon är..  men gott var d !  gick sedan hela långa vägen tillbaka, sen blev det påfyllning i vin glasen hos Matti, Harrys, nu tillbaka hos "in Matti´s Place" fyller vin glasen, gör en uppdatering om en stund.. (: yey

Tisdag

Redan Tisdag. för det är tisdag idag va?
Idag har jag nästan suttit på min lilla häst för första gången, så på Torsdag ska jag rida för imorn ska jag och Anna till Ullared.
varför känns det som att det här kommer bli galet? haha jo för våra resor alltid brukar bli lärorika och spännande och det är ju tur att varken hon eller jag lär oss av våra misstag så vem vet hur det här kan sluta(: men vi gillart(Y) vi har ju med oss tax fast saknar Fifi:(  hon va ju alltid med förut
haha för er som inte vet vem Fifi är så var det Annas lilla cocker spaniel dom var döv och hade något på lillhjärnan så hon sprang mest runt i cirklar, men för jäkla go
idag har jag vart och prövat mina stövlar och dom hade min längd hemma så nu vet jag exakt hur dom ska sitta(: och så har jag hittat mitt blingbling som jag har letat i ett helt halv år:O okej kanske inte så seriöst då.
 
Här är lilla FIFI


Bye


Måndag

idag har jag vart duktig, gick upp vid halv 10 as skönt(: åt lite sen drog vi till stallet, börja med att hoppa Shi lite sen så hängde jag lite på Lavendel gick as bra:D hon vart lite hoppig bara så snart jävla kan jag nog ta mig upp.
Efter det så skulle Sergel röra lite på sig också
Sen vart det hem och duch sen vidare till stan och har jag hittat en Hannah Montan peruk till Halloween haha yees. Nu ska jag ta en alvedon och åka till mina plastkusiner yey......

Bye

Good girls go bad

jag säger ju att man ska kolla på avsnitt flera gången för man upptäcker alltid något nytt, som idag kolla jag på ett Gossip girl avsnitt det som gick på tv, och då på när Georgina bjuder allt på fest där på taket. 
iaf i bakgrunden spelar dom en låt som heter Good Girls Go Bad med Cobra Starship, och den låten är Ju Leighton själv med och sjunger i, den är as bra(: och hon släpper även sitt album snart(Y)
Men här är låten iaf

söndag

är lite piggare idag(: Anna ringde vid 9 -sover du? -nej då hehe(försöker låta lite pigg) då var det ju bara att stiga upp.
skulle ha åkt till stallet för längesen men det har bara regnat så nu ska vi ta och kolla på lite hoppning och sen ta och åka till stallet och löshoppa L(: hon kommer hoppa över staketet. Sen ska jag nog ta mig en tur på Shi oxå(:
Nä nu ska jag gå och lkolla lite på hoppningen. hoppas på att min häst är med Levisto Z
Sjuk fin


BYe

Halmstad

Japp då va man framme eller ja landa i Halmstad halv 3(Y) har pratat och ätit och grejat och självklart kollat på Hästhoppning haha
Kom precis hem från stallet nu, har vart och börja med Lavendel inför insittning, as bra gick det. Ska inte säga för mkt för då kommer jag hem med en bruten arm eller två. så det här kommer bli spännande.
Är sjukt trött så ska nog lägga mig och kolla på lite tysktv:D

Bye

Fredag

japp då var det Fredag och lov:D hade bara en lektion idag fö skönt(: och på den har vi fan gjort nått och inte bara facebookat(Y) bra jobbat... åkte hem red en sväng på Hälge och nu har jag packat, för imorn drar jag till Halmstad(: Har med mig lite mkt saker känner jag. Aja så kan det vara.
Kommer hem till Halloween för då blir det party @myplace och SOFIA STÄDAR(Y)
Nä nu ska jag ta och installera mobilabredbandet så jag kan ha internet på tåget





Bye

godnatt

Hemma igen efter att ha vart hos David en stund med Tobbe, Henke, Eve och Gurra (Y) vi kollade på film först någon om någon sex klubb, men den sög så skulle vi byta till American pie 4 tyckte jag men icke David så det vart plutonen as dåligt, sov lite och prata lite mest genom den(:
Nu är kl lite mkt igen, va ju så duktig igår. Ska nog sova nu(:
Vi hörs

Bye

yeeeeeey

ja men hej, vart i skolan och vi har börjat filmat på våran film nu haha för jävla kul. Sen hade vi svenska sen åkte jag hem, har så jävla ont i huvudet så Hälgmurt fick stå idag och min kära mor hade fixat hela stallet(:
Och imorn är det fredag för nice lov oxå. Ska faktiskt åka och kolla på en lägenhet imorn oxå, hoppas att det är nått att ha(:
Sen blire väl hem och packa för på lördag tar jag tåget till halmstad(: kommer väl hem på fredag nästa vecka för på lördag är det fest hos mig(Y) yey fyfan SOFIA STÄDAR!
Nä nu ska jag ta en alvedon till och vänta på Tobbe och Henke för sen drar vi till David(:

Bye

nattinatti

kl är 22:52 och jag ska blogga lite sen ska jag sova, jag är så duktig. Har inte somnat så här tidigt sen jag vet inte när.
Haft en mysig kväll med David och Tobbe vi har kollat på "dont mess with the zohan" haha så jävla bra.
nä nu ska jag sova(Y) ska ju va i skolan 20 över 8:O jag som ville ha sovmorron men icke.
men japp sovsött


Bye

onsdag

Min dator går fan bra tack Tobbe(Y)
Är så jävla trött nu, gick upp as tidigt för att va duktigt och gå på idrotten, kommer dit och då är det ingen där:O så det va ju bara att ge upp, drog upp på stan och Sofia kom med en super idé tyckte hon(; att vi ska ha Halloweenfest och självklart här, så så får det väl bli, hon ska vara Lola luftnagel haha så hon köpte en rosa peruk as snygg(: bara att fundera ut vad jag ska va:D
Höres kanske senare

Bye

Måndag

Har vart ute och prungit med min man(:  as bra haha. Är nu as trött tröttare...ska ta och äta lite sen lägga sig framför tv(Y)
nej nu ska jag inte sitta här utan äta och kolla på unga mödrar(Y) 
 
Bye

Söndag

Super dag igår(: Som vanligt så är vi alltid as sega när vi ska någonstans men den har gången va det Eves fel;D
men tillsluts så kom vi till en förfest på Norr, var där en stund sen drog vi vidare till Satin. Och ja jag kom in, trodde jag aldrig. Men japp Hade det super trevligt där iaf(: åt mat och kollade på filmen med min kära vän Tobbe.
Träffa massa trevligt folk oxå(:
Sen när vi skulle gå så träffa vi även Modi och fastna på en bild. Jag och Tobbe va as snygga haha jag såg seriöst farlig ut usch ja.
Jag tappa min lins på golvet men lyckades hitta den och få i den i ögat igen, vet inte hur:O
Sen drog jag och Eve å åt på MC haha och där träffar vi våran gamla idrottslärare, han va lite rund om fötterna haha han tyckte vårat besök va lite pinsamt, as kul iaf
kom hem somna på två sekunder typ. trodde jag skulle må as dåligt idag men icke(: så jag hoppas på pizza och film hos David ikv(:

Bye

Torsdag

Woho seg dag(Y) gjorde typ inte alls nått i skolan, jag och sofia fixade klart uppgifterna sen satt vi och kolla på klipp från Sunes jul och Svensson Svensson as bra:D haha
Har vart ute och ridigt i skogen på Hälge idag, kom på att det är älgjakt nu så va ju inte så säker att sitta på Hälge han ser ju ut som en liten älg(:
Men nu är det lite ensamt, sitter och kollar på lyx fällan(Y) as bra. Men vafan imorn är det fredag och fredagar är glada dagar(: får se va som händer i helgen, funderar på att börja rida på Crossen(: fast jag får ju inte skada mig eftersom på lördag ska jag med Tobbe och dom till satin(Y)
Men nu ska jag kolla vidare på lyxfällan hade

BYe

Bakkelys Action

Precis kommit hem från träningen(: as bra gick det, Hälge börjar bli ridbar(: Höll på att åka av en gång och han fick bara lite panik, trodde han skulle dra men icke:D och i slutet va det en tjej som åkte av och slog sig as illa och hennes häst drog runt och hade sig och han vart bara lite spänd inge mer(Y) så det börjar arta sig(:
skulle dock behöva skriva om träningen nu och lägga upp filmerna eftersom det är mitt protjektarbete. Men orkar fan inte idag så får göra det imorn istället(:
Nu ska jag ta och måla naglarna och sen sova och ladda inför en ny dag, med nya möjligheter(: kommer bli en härligt dag imorn(:

Bye

step by step

Det är skönt att veta nu iaf(: även om jag måste säga att jag blev rädd. Men nu kan jag börja leva igen(Y)
Tack oxå till dom som gjort mig glad(:
Den här veckan känns som den kommer bli bra(: Idag så har jag inte gjort så mkt, det som gjorde min dag va att jag behövde inte åka buss hem utan Tobbe kom och hämta mig:D tack(:
imorn är det träning alltid lika kul(:
sen på ons så ska jag efter skolan till min tid bara min tid(: ska bli härligt(: efter det så ska jag i väg och äta kina mat med min farmor och min faster(: torsdag och fredag blir det väl att trimma med Hälge lägga alla tankar på det så ska nog allt lösa sig(: sen så äre helg och bara en vecka till sen är det lov, och då drar jag till Halmstad och sen vidare till Skåne för att hälsa på Anna ska bli trevligt:D

Bye

ready set go

Ja det går men det är trögt, Jag har nog dom 2 bästa vännerna iaf<3 Idag ska jag på bio med Henke Eve och Tobbe ska bli trevligt, behöver lite trevligt nu(:
Imorgon ska jag träffa min farmor som jag inte träffat på as länge(: vi ska prata lite lägenhet och så, kanske hittat en på Kilsgatan där jag bodde för längesen(: då har jag nära till Eve(: så det skulle ju va perfa(: Sen får vi se vad helgen har att bjuda på(:
Men nu ska jag packa och göra mig redo för bio:D

Bye

Glöm dina bekymmer i morgon kommer nya

Dåligt bloggat nu igen. Har inte vart mig själv och är dock inte mig själv, har ett hål där hjärtat brukar sitta och en klump imagen. Äter inte sover inte bara går runt.
Kom precis hem från min tid bara min, börjar tycka om att gå dit och idag va det riktigt skönt faktiskt.
Har massa att träna på nu, och jag har lite mer kontroll idag. Igår trodde jaga att allt skulle rasa, det gick inte att tänka klart och ensamheten kom som ett slag imagen och la sig där brevid klumpen.

"Glöm dina bekymmer i morgon kommer nya" det är faktiskt sant

BYe

Söndag

Anna har vart här hela helgen(: så har tränat för henne igår och idag, han gick as fint(: igår red Anna mest på han. lite kul och kolla hur han ser ut när han rör sig(: har en riktigt fin häst måste jag säga.
Även anna vart lite kär i honom, så vi har iaf kommit fram till att han får bli kvar.
Hon tror riktigt mkt på honom och som hon uttryckte det, han kommer du kunna ut och glänsa med när han är väl riden;D det kommer bli en Rami häst haha
Idag hoppa vi lite och han hoppar mig riktigt ur sadeln, Det gillar vi(Y) så nu jävlar väntar jag bara på en stallplats på Loviseholm så man har lite bättre ridmöjligheter
Nu har jag precis kommit hem från Rumboholm har vart och sagt hejdå till Anna:/ Men vi ses om några veckor igen:D för då drar jag till skåne

Bye

:/

Det gör ont, jävligt ont
  så nu ska jag ta mitt sätt att få smärtan att sluta


Fredag

Veckan har gått så jävla fort. Har inte gjort nått speciellt direkt, eller jo i Tisdags va jag ju och träna med Hälge, gick as bra han kunde till och med galoppera i båda varven utan att bocka eller nått. Hopp inte så mkt eftersom han inte har bästa kondisen, men det lilla jag hoppade få gick det riktigt bra och fick mkt bra lov ord från Elin(: va kul att få höra att man har en fin polle.
Men kan inte riktigt betämma mig hur jag ska göra med honom, som tur är kommer Anna imorn så ska vi se vad vi kan komma fram till. sen kanske jag följer med henne ner till skåne på söndag(: då kan man ju kolla på lite hästar, sen vecka 44 åker jag till mormor och då har man ju oxå chans att kolla på en heldel. har hittat en jag vill ha efter Don Primero as snygg, självklart i skåne.
Nä nu ska jag gå ut och göra stallet innan jag somnar..

BYe

RSS 2.0