döda mig

Blev hemma idag med huvudvärk(Y) så har legat i soffan och kollat på några avsnitt Wildfire så är snart klar med säsong 4. Sen har jag oxå kollat på The beautiful life as bra serie:D insåg att Corbin Blue var med. och så har jag ju självklart kollat på Gossip Girl det börjar bli spännande nu:D så nu måste man vänta en vecka till...
Nä nu ska jag kolla lite på Ghost Wisper och hoppas på att huvudet släpper eftersom jag ska hoppträna ikv med Hälgmurt, och han måste ju vara ridbar nu eftersom Anna kommer ihelgen:D det ska blir as kul har inte träffat henne på två år minst.


Bye

(Y)

Hälge va toppen idag(Y) så imorn blir det hoppträning för han, eller ja hoppträning va väl och ta i. Han ska få trava lite bommar(: stort steg för hälgmurt iaf.
Nä nu ska jag lägga ner datorn för jag håller på att få migrän igen, ikv är det ju svenska Hollywood fruar oxå då kan man ju inte ha migrän(Y)


jag hoppas att allt kommer bli bra, stora steg att ta bara. Klarar det inte själv men kanske tillsammans?
BYE

måndag igen

är i skolan och har fotogrejs, ska göra klart massa så det suger ju. får se om jag är kvar hela dagen orkar ínte med mig själv just nu och då änu mindre skolan.. sen ska jag iaf hem och rida på Hälge får vi se om han gå med på det eller inte(: Nä nu ska jag ta och arbeta lite(Y)

Bye

yey

jag blir så arg på mig själv! Jag tar och jag växer av ilska heltiden och sen total spricker jag:P blir så jävla trött och matt i kroppen pga det där och sen vet jag hur mkt jag har att göra usch, och jag tror att jag kommer få migrän idag med, trodde jag skulle dö igår.

Nu ska jag plugga sen blir det Top Model efter det så börja Playa Del Sol igen men det är ju bara det att det är ju "Ensam mamma söker" oxå så hur gör man, PDS är ju bara en halvtimma då kan man ju kolla på E M S i en halvtimma. Men då kanske man missar nått kul, dagens problem.... efter det sen är det ju "kommissarien och havet" haha så jävla sämst dubbat, men själv pogramet i sig är ju bra.

Bye

sad

Igår hade jag räknat med att inte sitta hemma och ha ångest och totalt bryta ihop...men det blir inte alltid som man tänkt sig, tur att det finns medicinering mot allt(Y) Det är väl inte toppen idag heller, men jag försöker iaf. idag ska jag inte göra så mycker och inte ha så stora förhoppningar så kanske jag klaarar dagen.
Ska iaf åke med och kolla på när min lilla syster ska tävla. Och sen ta tag i mina egna som bebisar. Ska nog kanske rida ut en sväng på Hälge, sen skritta ut på Jackpot och sen börja med sadel på Crossen funderar nog på att sätta mig på honom nästa helg. Kan ju bli spännande(Y)
Men japp det va det jag hade och säga just nu.

Bye

så är det

hahaha alltså har haft lite tråkigt nu igen så har läst alla sthlm-bloggar. Hur orkar dom, men ja man får sig ett gott skratt iaf.
och en annan sak som jag så jävla Trött på är folk som ska snoka i ens liv och sen göra sina egna falska historier! man börjar ju undra om dom har tråkigt liv eller nått HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Mitt liv är inte heller as kul men jag kan komma på massa roliga saker man kan göra, så kanske ni inte behöver såra andra!!! så behöver ni en lista på saker att göra så kan ni ju höra av er?
Bra då fick jag det sagt oxå(Y)

Bye

yeeeeeee

nu har det vart lite dåligt bloggat igen men japp(:
Har typ inte gjort nått, va till ATG med JAckpot i tisdag och han har en inflamation i två musker så nu ska han skrittas i två veckor och stå på butta. Det är ju lite sugit för då missar vi fälttävlan i helgen nu och sen DM i hoppning:/
va oxå till Louiseholm med HÄlge i tisdags och han skötte sig as bra kunde rida som vanligt(: så nu ska han bara lära sig att han inte är så känslig som han tror så ska det här nog bli super(:
Igår va Tobbe och Henke här och red hahaha har nog inte skrattat på mkt på länge(Y) ska bjuda på lite bilder och film från händelsen;D
Idag har jag fått med min handledare på min idé att ha Hälge som mitt protjetarbete så nu är det bara att köra(:




Bye

long time ago

har inte haft någon lust och bloggat nu på ett tag. Har vart lite mkt.
Söndag igen känns som det nyss va söndag. Har inte gjort så mkt i Helgen, i fredags så va jag hos Henke och kollade på "Män som hatar kvinnor" med Tobbe, Eve och David as bra den. och på fredag kommer den andra ut(Y).
Igår så fick jag en as bra idé att Eve och jag skulle ut och rida, hon på Jackpot och jag på Hälge och då har jag inte suttit på han på 3 månader och sen är han ju som han är.
Kom upp satt väl kvar i kanske 20 25 sek sen låg jag i fosterställning på marken(Y) har nog aldrig suttit på en häst som kan bocka som han. Så det blev att ligga hemma hela kvällen och inte göra ett skit hade så jävla ont i huvudet och i kroppen.
Idag som tur är är huvudet lite bättre men kroppen är ju som ett jävla kryss.
Ska åka med han till Elin på tis när jag ändå ska träna så hon får hälpa mig att slå honom lite för det är inte lätt att få ur honom det här när man bara sitter kvar typ max 20 sekunder. Så det blir att hon får hålla i honom och jag får hålla i mig och samtidigt säg åt honom att han är dum yey(Y) Hur lyckas jag alltid välja så roliga hästar.
får vi se, ska iaf rida igång honom nu och få han att sluta med att blocka som en kung sen får vi se om han sköter sig annars blir det nog att sälja honom, men det skulle bli lite jobbigt för jag gillar verkligen den där hästen. så vi får hoppas att han mognar till lite i huvudet nu.  Blir nog perfa om vi nu flyttar till Louiseholm då har ma ju lite mer hjälp(:

Nu ska jag gå ut och halma till monstet och Jackpot(:
Hur kan man vilja sälja en häst med det här smileet?;D
ge mig ett leende
Bye

partylikearockstar

För kul kväll igår. Eve och sofia kom runt 7 någon gång vi åt lite och börja fixa (: runt halv 9 cykla vi till Tobbe för han fyllde 20  och sen vart det fest för hela slanten (: as kul va det iaf. jag och David gick lös på Hannah Montana;D

Lite bilder från igår(Y)

Födelsedagsbarnet;D








RSS 2.0