happyface

Men på tal om en annan sak så verkar det som att Mischa Barton är back on track igen och serien kommer inte ligga efter i planeringen:D deet gjorde mig lite gladare iaf, tur att det finns lite som gör en glad iaf(:



bye

happy...not

idag gick jag upp as tidigt, skulle gå upp halv 5 men vakna 5 av att mamma ringer och säger att jag kommer om 20 minuter. så det blev att stressa upp och göra sig i ordning för att åka med henne och jobba på Pressbyrån. Så har jobbat där från 6 till 1, haha ja det va trevligt.
Sen börja skiten igen så nu sitter vi alla som på nålar, får en så jävla hemsk känsla i magen när sånt här händer. fyfan!
Tror jag har sett och har vart med om allt nu känns det som:/ ska bli så skönt att åka bort i helgen.

Bye

Bakkelys Action

precis vart ute i stallet, vart ute på en promenad med min lilla Hälge man, har inte börjat rida på han än, men snart så drar han igång igen. Han är en riktig kompis han är prcis va jag behöver just nu, man kan inte stressa eller vara sur och arg när man är med honom för då får man inte komma i närheten av honom.
Så det är ganska bra ändå för då tvingar det mig att ta ett djupt andetag och inte tänka på allt skit. Han är som lite terapi(: och han lyssnar as bra oxå! 
jag älskar min häst<3



Wildfire

jaha min kropp är inte härligare idag efter träningen igår haha så går det(:  har precis vaknat, Och snart börjar wildfire :D det är ju as spännande just nu;D Guillain kommer inte och kollar på Wildfire för att få en invite till Breeders, bara för att Kris hade ihop det med Kerry. Som är Gulillan´s ex. Och sen är ju pappa Davis illa ute just nu oxå! som sagt as spännande haha



Bye

mr Jonas

nu jävlar håller jag mig uppdaterad, kanske dävar smärtan va vet jag.
Men iaf Joe Jonas är singel för dom som ville veta. Det va som fan säger jag(:

not anymore

Det blir bara värre och värre, speciellt när man tror att det ska blir bra. Så nu laddar jag inför nästa onsdag i förhoppning om att det kan bli bättre, om jag klarar av det:/
Aldrig mer säger jag bara!

bye

power

min gamla blogg kommer fortfarande finnas kvar!
Dupieuxsetoilee.wordpress.com



igår gjorde jag inte nått alls på dan med sen på kvällen kom Eve och Sofia(: har inte träffat Sofia på as länge:D så det va kul. Prata allt möjligt som alltid:D kollade på ett klipp från nya twilight filmen ojojoj säger jag bara haha. sen senare kom även Henke och David, så då planera vi in för helgen. För då drar vi alla till Hällefors och lever livet(: det ska bli sjuk kul.

Efter att dom åkt så fortsatte jag och läsa Mischa Bartons blogg. Den är riktigt rolig måste jag säga. Kollade även på nya bilder på henne, herregud va har hänt, Mischa är ju jävligt smal, men på dom bilderna hade hon ju till och med lite fett, inte för att hon blev tjock med det där extra fettet, utan man är bara så van att se henne super smal så det såg lit annorlunda ut. Men hon så inte så jätte fräsch ut heller. Det verkar inte som det går så bra för henne, och dom skulle tydligen skjuta upp hennes nya serie oxå. Villket suger för den verkar as bra.
Det verkar som att efter hon hoppade av OC så har det bara gått utför, villket är synd för hon är så otroligt vacker!
Men iaf en bra blogg, med mkt videoklipp som hon spelat in själv.





Bye

ny blogg

Har börat tröttna på wordpress lite nu, så tänkte prova blogg.se ett tag och se om det är bra(: funderar på om man kan få över allt det gamla på den här bloggen?

få bli med en bild oxå. och idag blir det självklart en på Mischa Barton!


RSS 2.0