noooo

Segersjö i lördags annars bara vart med Eve, Henke och tobbe. Har nog inte vart så trött på länge som jag har vart den här helgen. Så det blev bara att titta massa film.(Y)
Skolan idag va väl hel okej tog massa  bilder hit och dit sen hade vi dock religion fast vi läser om judendom så det gjorde det hela lite roligare(:
Sen har jag ridit jackpot känns super nu hoppas att han håller sig så här tills DM nu(: Sen gick jag en sväng med Hälge<3
Nu ska jag ta och kolla på Wildfire och kanske äta om jag orkar.
för nu orkar inte skirva mer min dag är totalt förstörd:/ trodde att allt löst sig för dig nu och att du var på väg, men så låter du det här hända:( tror inte jag klarar av det här mer.

Bye

fredagheladagen

skön skoldag faktsikt, men va så jävla trött bara. Hade multimedia två lektioner, börja fixa filmen. Sen hade vi Med och det kom det en kille som hade suttit inne och grejer och berätta om sitt liv. Så det blev bara att sitta och lyssna den lektionen as skönt.
Efter det så sluta vi(:
Åkte hem prova min nya linser, dom vart allt bra tycker jag(:
Sen kommer Eve då ska vi mysa och kolla på film:D
Bye

happyface

känner att det är blogg-dax(Y),
den här vecka har fan gått fort. Va och bada badtunna en natt så jag höll kanppt på att komma upp dagen efter, va as trött men vafan(: Sen har vi filmat hela dagen idag(:  har typ inte gjort nått kul alls den här veckan.
Min mamma har köpt en ny dator, tror du jag får röra den, Nej:O va tror hon jag ska göra. tyckte vi kunde byta dator. Men det gick hon inte med på. Måste fan fixa min den mår ju inte bra. Någon som vill fixa en dator?:D
Men imron är det iaf Fredag för skönt, blir Segersjö hela helgen:D ska bli kul.
Ajuste har fått mina nya ögon idag :D eller ja ögon och ögon linser(Y) får vi se om det blir bra(:

Nu ska jag nog ta en sömntablett och försöka sova.
Tror jag har fått tillbaka mina sömn problem:/ jävla skolan bara gör mig stressad.


Bye


Måndag

vart dålig igen men vafan.
 aja måndag igen, efter att ha haft en trevlig helg(:
Idag hade vi IV val och jag har valt bakning(Y) haha längtar tills nästa termin då ska jag ha massage(: fan va skönt. Sen har vi börjat med en foto kurs verkar as kul(: sen började vi ju även med religion det sög ju, fyfan va tråkigt det är!
aa har typ inte gjort nått mer än och vart iskolan idag.

Usch vill ha sommar sommar, hatar när det är påväg att bli höst

Bye

Woopa

nu tjatar jag om det här igen, men gå in där och bli medlem. tjäna lätta pengar(Y)
så klicka in nu;D
http://www.woopa.se/?ref=DuPieuxsEtoile

Fredagen

dåligt bloggat nu igen. Aja i går så efter skolan så åker jag hem och fixade stallet och red och hade mig(: Jackpot ville bli korv! fy fan va dum han va. Efter det sen så kom Robin och hämtade mig så åkte vi till Tobbe.
Där spela vi lite guitar hero och kolla på lite friidrotts-VM, sen kom även Henke och David(Y)
Sen så lite senare så åkte vi upp till Ånnaboda och bada badtunna as skönt, poppade Miley Cyrus hela vägen upp hahah  badade även i sjön, as kallt när man hade suttit i den varma tunnan så länge, och sen när man skulle i vattnet igen så gjorde det as ont i hela kroppen. det gillar vi(Y)
Sen efter det så åkte vi hem till Tobbe igen och spela lite mer guitar hero(Y)

Idag har jag inte gjort så mkt mer än och ridit. Fast idag va han fan duktig, vart bara lite bråk(: 
 nu ska jag duscha sen gå bort till sommarhagen och kolla till Crossen, Hälge och spartan(:

BYe

gör detta(:

  gå in och bli medlem(Y) 

http://www.woopa.se/?ref=DuPieuxsEtoile

Bilder

Måste ju lägga upp bilderna från igår oxå(Y)

Jag och min gulla<3

För vi är coola



<3
 



(Y)

så där ja nu är jag frisk igen(Y) eller jag har bestämt att jag är frisk. Igår åkte vi hem till Tobbe för dom skulle föra inna dom skulle ut, jag shotta lite lakris (: sen kom drog vi in till stan. Jag skulle hem, men följde med in till stan behövde ju ta hand om dom dära;D och ja jag kom in(:
Satt där och hade det super trevligt, fick till och med värme i kylan:D sen vart det för mkt för en så det blev att dra sig hem(: sov hos Eve mkt mysigt:D
Man va ju inte så pigg idag, fast inte så pigg som jag trodde jag skulle va(: men det va trevligt iaf<3
Sen drog vi och skulle bada, men det va så jävla kallt så vi gav upp.

Bye

racingstripes

Jag säger bara, det kör vi på(Y)



Bye





backontrack

Så första dan jag orkar sitta upp mer en några sekunder. Så ha inte bloggat på ett tag nu eftersom jag har vart sjuk svininfluensa(Y) Nejdå för då skulle man bli "pig" som min pappa sa och tyckte han va as rolig, och pigg är allt annat än va jag är. 

 Idag va första dag i skolan, hade bara Bengan sen sluta vi så det va ju ganska skönt(: imorn blir det nog värre skulle jag tro:P
Ska fortsätta ligga i soffan och bar at det lugnt i några timmar till så kanske jag mår bättre imorn, känner att det är på väg åt rätt håll nu iaf(Y) är trött och tjock i ansiktet men det går väl över det med snart.

Bye

lördag

Idag är jag inte helt på topp alltså. Men skit kul hade vi igår iaf:D Va med Jasmin, Emelie, Matilda och jouline, vi gjorde en egen fest på kebab city(Y) för guld haha
Drog vidare och hade oss. Kul hade vi iaf
När jag vakna trodde jag att mitt huvud skulle döda mig seriöst. Efter några timmar när man kunde börja äta så vart man en människa igen.
Orkade inte följa med dom idag oxå så det blev att sitta hemma(: skönt.
Fick sällskap av Erika mkt trevligt(Y) Det får vi göra om! vi kollade på tretton(: va ett tag sen man såg den(:
Och imorn kommer min mormor:D

Bye

Yehy

Herre gud blogga inget igår, dåligt. Haha helt sjuk jag mår fan dåligt över det. Men ja
Igår va jag på stan med Eve, jag va och klippte mig, Jävlar va kort det blev. Men skönt att bli av med skiten(:
sen åkte jag hem till pappa och satt och snacka med Jasmin hela kvällen typ. haha vad vare som gick så fel? Det är den stora frågan när det handlar om oss.
Sen åkte jag hem och satt vid datorn inna jag gick och la mig(:
Idag har jag inte gjort så mkt kollat på Wildfire (: sen ikv så blir det någ ut med Jasmin och så(: kan ju bli trevligt. Men nu ska jag nog gå och titta till Hälge,Crossen och Spartan(:

ajuste kollade på nya schemat fyfan säger jag bara, plus att vi kommer inte heta T3dide utan T07Dide hur ful är inte det? och inte ligger det bra i munnen heller. Men jaja (Y)

Bye

Equality Line

sitter och kollar på Equality Line Horse show på tv4 sport(: skulle fan vlija åkt i år, va där förförra sommaren.
Nyss hoppa Piia hon red Cool In. En riktigt fin häst måste jag säga, det såg super ut. Hon fick tyvärr ett nedslag.
Japp då äre(: nu ska jag äta kladdkaka och kolla vidare.

Bilden är inte på Cool In utan på Oazis min favorit, den hade Fredde med det året jag va där, den hästen kunde jag ta med mig hem, så jävla go va den. 


so what

jaha tisdag. och vad gör man?.
Har vart uppe sen 8 och typ gjort allt jag måste göra varjedag, sóm ta ut och mata hästarna, kolla på wilfire, rida och fixa stallet.
Så frågan är vad gör man med den tiden som är kvar av den här dagen?
Har roat mig fram tills nu med att läst lite bloggar, dom där sthlm:arna är roliga dom HAHA

Bye

Måndag

idag vakna jag av att jag hade för mkt flugor i mitt rum, fy fan va jobbiga dom va. Så det va bara att gå upp, fixa stallet och gick ut och red. Sen tog jag bussen in till stan för att lämna in min mobil på lagning.
Det skulle ta upp till 2 veckor:O jag tänkte shit, och inte fick jag någon låne mobil heller bara för att min mor inte va med.
Men min pappa fixa det, fick låna en mobil av hans kompis, men den fatta jag ju inte ett skit utav, och så levde den ju sitt egna lilla liv. Så prova med mamma´s istället och det gick fan så nu har jag en mobil iaf tills min är back on track.

Sen åkte jag hem, och han lagom hem innan Eve ringde och sa att vi skulle paddla kanot(Y) så skulle precis laga mat då ringer Henke och säger att han och Tobbe kommer och hämtar mig nu:P så det blev ingen mat för min del.
Sen åkte vi iaf till hästhagen tog två kanoter och paddlade iväg, och så öppnar sig himlen haha fyfan va blöta vi vart.
Sen åkte vi till subway och åt, as blöta. Men det va trevligt:D

Bye

happy

Har vart i kumla och badat hela dan, med Eve, Kajsa, Henke, Tobbe, Johan och Robin. så jävla skönt:D stekt med cocosolja(Y)  för nice:D
kom precis hem för en liten stund, duscha och fixa lite och börja  tina kräftor för att sen åka till Tobbe och äta dom:D
och så ska vi väl spela kubb oxå(Y) bästa spelet som finns haha helt klart.
AA det är va jag gjort idag iaf:D nu ska jag vänta på att Eve ska duscha och fixa så dom kan komma och hämta mig sen(:
känner att jag skulle behöva åka hem ifrån nu inna jag blir arg:O

Bye

söndag

söndag (Y) blogga fan aldrig igår? det va som fan, det är lite som ett måste. 
aja gårdagen finns det inte mkt och säga om för den sög, hade så jävla tråkigt hela dagen, åkte hem till pappa en stund på kvällen, fick lite mat och vindruvor(: sen åkte jag motorcykel hem:D fast det gjorde dock så min mobil dog nästan:/ så den mår inte så super just nu. Den låg nämligen i en väska med hårspray i och så spraya den ut allt i hela väskan så typ hälften hamna i mobilen:O 
Sen när jag kom hem så fixa jag stallet och mata dom små djuren, och sen åkte jag eve och robin å kvälls bada, så kom även tobbe.
Ajuste jag har en grävling som bor utan för mig dörr:O fy fan gillar inte dom. och imorse låg det en död igelkott där istället.

Idag iaf ska vi alla åka och bada i kumla:D ska bli skönt(: sen få man väl se vad som händer(: rida lite sen ikv.

Bye

yehee

sitter hemma hos eve nu och väntar på att dom ska äta klart så vi kan dra till max och käka glass sen, vilket liv vi har:D men vi gillart ;)
har vart i vikbolandet och tävlat hela dan. set va så jävla varmt så jag trodde jAG skulle dö. gick inte alls bra heller, jackpot döda min hand så det blev att stryka sig:P
 
Sen när jag kom hem så kom Robin och Eve och så drog vi till ånnaboda, men det va bara eve och lill alex som bada. sen åkte vi hem, och nu sitter jag här(: så får vi se va det det blir av den här kvällen. orkar inte skirva mer nu, och sen går hennes dator iunte att skriva på så jag blir galen snart!

BYe

Wouuuuuuuuuuuu

Idag har jag vart på M-berg och shoppat lite:D det va skönt, sen höll jag på att dö av värmen. Sen åkte jag hem och åkte och bada med Eve och Robin i Ånnaboda det va för skönt:D
Sen åkte jag hem och satte på Hälge sin huva och klappa på dom lite(:
Nu kom Nova så nu ska jag snart gå ut och klippa Jackpot och fixa alla grejer tills imorn:D för då blir det att åka till Vikbolandet och tävla hoppning, båda hästarna ska gå LB-LA imorn(: hoppas på att det inte är så varmt.
japp fixa häst nu då


Bye

or not

idag vakna jag tidigt för jag och mamma skulle in till stan för att åka till sjukhuset, och det gick väl bra där tycker jag.
Efter det så åkte vi hem för att flytta Hälge, Spartan och crossen till grannen. Hade räknat med att crossen skulle dra med mig varje gång det kom en bil, men han va fan as duktig, min lilla bebis<3

Sen åkte jag och mor till konsum och köpte vindruvor och lax så nu ska jag kolla på hela säsong 1 av Gossip Girl för jag är helt själv, fast det är jag ju ganska ofta men(: imron blir det nog att åka till M-berg och shoppa lite:D

BYe

my love

så nu har jag gått en sväng med Hälge och figgo, tagit in alla höbalar från transporten fodrat och vattnat alla djuren(Y)
Hälge fick prova sitt nya träns idag, och det satt som gjutet på honom:D sen tänkte jag att jag skulle ta lite nya bilder på honom, känns bara som jag har massa vinter bilder på han.
Här är iaf bilderna haha han har modell känslan;D
han va ju inte beredd där;D
han va inte beredd;)
jag tror jag blunda?
Jag tror jag blunda?
ge mig ett leende
ge mig ett leende
bye

now or never

ny dag nya möjligheter. idag har inte hunnit med nått än, gick upp vid 8 släppte ut pollarna och sen gick jag och sov igen(: sen vakna jag lagom tills Wildfire började kollade på det och nu sitter jag här.
Men ska jag nog ta en liten promenad med min HälgeMan(: sen ska jag bära hö(Y) och ikv blir det träning med Jackpot.

OCH imorn ska det bli 26 grader och sol säger dom:D och jag hoppas att det blir det nu! så man kan steka:D
men nej nu blir det Hälge Hade

bye

never look back

idag har jag sovit ut, va så jävla trött igår när jag kom hem, åt lite med Amanda och sen kollade vi lite på Sthlm Boogie och efter det så vart det lite OC.
Idag gick jag först upp vid 8 å släppte ut hästarna sen sov jag lite till och gick lagom upp när  wildfire började.

Och sen städade jag så nu känns det lite bättre igen(: ja jag och mitt pedantiska problem.
Ska väl ta och gå ut i stallet hade jag tänkt(: rida lite och fixa, ska ju tävla i helgen i Vikbolandet och han ska gå LB-LA.
Så japp, nu drar jag mig ut:D hade

bye

Hällefors

Precis kommit hem från en helg i Hällefors med Eve, Kajsa, Sofia, David, Tobbe, Robin och Henke. Fy fan va trevligt vi har haft:D
Åkte dit på fredag kväll börja med att handla i "centrala" Hällefors haha åkte till stugan och packa upp och börja tända på grillen. Eller Robin gjorde det och dom andra farmade haha deras jävla farmar kunde man fan bli tokig på. Grilla och drack massa(: efter maten va det tequila race (Y) salt och lime överallt som vanligt haha efter det så fortsatte drickandet med öl och massa cider, sen vart det natt bad oxå det va för härligt:D
sen gick jag och la mig typ vid 1 eller nått somna som en lite bebis, David och Tobbe börja sin efter fest när vi  andra gick och la oss. vi tjejer sov i en dubbel säng och jag vakna i panik av att jag höll på att svettas ihjäl för jag hade tydligen somnat i Tobbes ren tröja haha.
Det va fresdagen iaf

lördagen börja med att jag vakna tidigt gick upp hjälpte Sofia att städa, sen åt vi lite bytte om till bikini,
 sen drog kajsa och jag ut med gummibåten bara det att den läckte in as mkt med vatten så vi hade en liten pool i den tillslut och den dog även på luft så vi sjönk.
Efter det så åt vi lite lunch, och sen drog vi ut med båten as skönt och ligga där ute och sola. Sen splea vi kubb och vi tjejer vann:D as grymma va vi.
Efter kubben så börja festligheterna igen;D då börja alla dricka igen(:
så efter maten vart det en omgång ölspelet. haha herregud., vi jobba på att få David rundast.
sen när alla var lagom runda under fötterna så vart det att bada bastu och bada:D
Sen så körde vi lite öl spel igen, och så vart det bara minder och mindre som va med, så det va bara jag Sofia David och Tobbe som körde tillslut. Men vi klarar allt!:D
Det va väl typ allt, tror jag(:
Och denna kväll sov jag David Kajsa och sofia i dubblesängen, höll på att frysa ihjäl den natten.

Och sen idag då vakna jag upp av att det va as fint väder. vi åt lite sen drog vi ut med båten och va ute as länge.
Vi fick en ide om att vi skulle åka runt en liten ö, vilket vi gjorde. Sen vi någon av oss en ide om att vi skulle gå i land där, villket vi oxå gjorde. Och så går K och E upp i skogen och jag och S är kvar vid båten, bara det att S kliver på en sten som va as hal och gled lite lätt ner i vattnet med kländerna på shit. Fick värsta hacket i knät usch! fick ro fortare än fort hem.
Sen  när vi kom tillbaka så städa vi lite medans killarna drog ut med båten.
Sen låg Eve och jag och stekte hela dagen:D har haft as bra väder hela helgen:D
här är lite bilder:D









RSS 2.0