filmer från Piia träningen




piia träning med Hälge

Har tränat för Piia idag med Hälge. Jäklar va bra det gick! hon tyckte att han har blivit jätte fin och ser ut som en riktigt häst(: så det va jätte kul. Häste hoppade strålande det är bra inför helgen!
Här är lite bilder från idag, kommer även lite filmer.







träning

Hemma från stallet. Hälge va cp så allt var som vanligt med andra ord, härligt tills imorn och allt(: jaja.
Har hopptränat med Kasper idag, han va sjukt pigg och galen. Så i början va han typisk unghäst biter tag i bettet sen drar man och hoppar lite halv dant med ryggen i marken typ(Y)
Men sen när vi hoppa bana och han börja lugna ner sig lite så skulle han hoppa kombinationen som låg väl på drygt 1m så bara fjong! bakbena va typ uppe i taket och ryggen lika så. Elin vart lite chockad och sa nått i stil med "oj jävlar. Och sen, den där kommer nog bli riktigt fin" Så det va ju kul(:


haha och en annan rolig sak. När jag skulle gå till ridhuset, vem möter man då...jo Robert whitaker, han hade flugit från London för att provrida Dockan, och imorn skulle han komma tillbaka och prova mer hästar.


Måndag

Nu har jag nästan inget att göra i skolan. Så idag sluta vi vid 12 och imorn vet jag inte om det blir någon skola alls för min del. Sen på ons lika så eller ska bara lämna in en sak.
Men imorn blir det hoppträning med Kasper och på ons med Hälge fast för Piia. Ska bli super kul!


helg

Nu är helgen snart slut! och det är lite mer en 1 vecka kvar till studenten!
Haft en trevlig helg, i fredags blev det grill hos Frank. Och i lördags åkte jag Eve Henke David och Tobbe och fiska(Y) och på kvällen blev det grill och kubb hos Tobbe, jag trimmar inför kubb-sm, efter kubb blev det lite film. Såg Hannah montana the movie igen(:
Idag har jag och Eve åkt vilse när vi skulle till stallet vågar man säga det haha. Nu myser vi med lite tacos och snart blir det film

....

...vart är världen på väg. Eller världen och världen serievärlden kanske man ska säga. Kommer inte kunna klara vänta tills Gossip Girl drar igång igen! så där kan det ju fan inte sluta.
Sen så hoppas jag inte det här var sista avsnittet på 90210 för då kommer det bli en hård sommar.



Men nog om detta. Har hopptränat hälge idag(Y) han gick strålande, dock har jag gått och blivit sjuk bättre nu än till studenten!
Och på fredag då ska jag ev gå ut på terrängen för första gången i år! as taggad. Hälge får stanna hemma och Kasper får följa med istället.


Greyson Chance

Ni måste lyssna på detta! helt sjukt.


helgen

Den här helgen och dom två lediga dagarna har gått sjukt snabbt. Har jobbat hela helgen, sen i lördags kväll åkte jag och Eve hem till Gurra. Åt bullar och snacka massa med David, Klas, Tobbe, Johan, Henke, sen va även Frank och Sabina där.
Hälge har fått en mys helg efter tor då han gick så bra. Men nu är vi på g igen för den 29 ska vi till askersund och tävla, Elin skulle oxå dit med lite hästar(Y) så det blir awesome.
Så mkt mer har väl inte hänt, räknar typ ner dagarna till studenten(Y) har bara skor kvar att fixa nu(: har hittat en ny studentklänning iaf

film

Idag har jag hoppat Kasper, gick strålande. Med lite trimning så kommer den där ponnyn bli en stjärna! helt klart

Här kommer iaf lite filmer från igår på Hälge(:

tävling

Har gjort tävlingsdebut på Hälge. Han va så jäkla duktig. det var kallt och regnit, det var på en ute bana. Och för er med normala hästar så är det inte så stor grej, men för Hälge är det stort att kunne sköta sig och inte vara över allt som ett litet yrväder.
Det var hästar över allt, massa unghästar och ponnybarn som red som galningar och han var skit spänd ibörjan, men ju mer framriden han blev så vart han skit fin och lugn.
Han gjorde två kanon rundor, i lugnt tempo och var inte alls tittig.


igår

Jäklar va fina hästarna va igår. Hälge kändes riktigt fin i båda sidorna och lydig som satan. Kasper var riktigt stadig i alla gångarterna, han brukar kunna rycka lite annars. Men igår så va han riktigt fin.
Idag blir det hoppträning och trim inför tävlingen på Tors, är så sjukt peppad på att tävla(: Hälge ska få gå 90-1M

Bakkelys Action min man!

Igår så åkte Eve med mig till stallet! vi tog en sväng i skogen och skulle se om det fanns några roliga ridvägar! och vi hittade vatten, massa vatten(: jag vart som ett barn där ett tag. Dom som säger att Hälge inte är en fälttävlanshäst släng er i väggen. Han går ju som ett spjut min lilla polle:D
Efter åkte jag hem till Evert åt lite mat ox´ch pluggade en massa(:
Nu ska vi dra oss mot skolan! hörs
får bli en bild på världens bästa häst!

helgen

En helg utan bloggande.
I fredags blev dan inte riktigt som planerat, halv 9 kommer en lärare in och säger att vi måste gå hem för någon ska bomba oss(Y) Så då var det ju bara att gå hem. Så då åkte Eve och jag å hämta transporten sen flytta vi Kasper, så nu bor han med mig på Loviseholm.
Igår var jag på ponnytävling och kolla när min syster red. Hon var nolla i LD och även i LC är där tog hon en 4 placering
Och idag har jag oxå vart på ponnytävling fast med lillAlex. Nolla i LA och kom 2a av både B&C! super. Sen hade hon ett pet i andra LA:n(Y)
Och på Tors blir det tävling igen. Och då ska hälge få åka:D får vi se.

andra avenyn

Kollade precis på det sista avsnittet Andra Avenyn. Herre gud säger jag bara:O Alla total spåra. Det var Markus som våldtog liv, ganska väntat men han blev största psyket det hade man dock inte väntat. Tony sitter i fängelset för han skulle hjälpa hästen med en sista sak.
Greger gifter sig med en man. Katarina får barn, en dotter, men hon blir inspärrad på psyk vilket var ganska väntat.
Och liv och Kim blir tsm(Y)Kitty, Kittys dotter Roxana, Roxanas dotter bor kvar hos Rasmus och Ulla. Men dom fick även ett barn till.. Katarinas, som Rasmus är pappa till. Men hon kan ju inte tahand om den själv.. så sjukt spårat...så nu va det slut på det, lite tråkigt. Nu har jag iaf berättat hela slutet så nu behöver ni ju inte se det(Y)


Nu ska jag plugga och va lite duktig!

igår

Hoppträna igår. Han gick strålande men va ganska trött idag så det blev en skrittmystur(: det gillar vi! Jag somna kl 9 igår helt utslagen:O och kom knappt upp till skolan idag heller.
Nä har inte så mkt att skriva idag känner jag, forfarande sjukt trött så nu ska jag nog sova!

4 veckor kvar till studenten

Sitter i skolan och fixar klart fotoboken(Y) IDAG ÄR DET 4 VECKOR KVAR AV SKOLAN:O helt sjukt.
Efter skolan idag ska jag hoppträna lite med Hälge. Hoppas han är lika fin som förraveckan men håller sig på bena. 
  

söndag

Precis kommit hem från stallet, Hälge va galen idag(Y) sjukt jobbig häst, så jag var tvungen att hoppa lite så han blev lite trött i huvudet(:
till slut så gick det till och med att rida ut på honom, det gillar vi!
Nu ska jag ta och äta lite och sedan plugga, som jag skulle ha gjort i helgen men tiden den finns ju aldrig. Så nu ska jag ta mig tid, inte så långt kvar.

hoppträning

Film från hoppträningen i Tors


Valborg

Valborg firades hos Eve med David, Frank, Klas, Sebbe och Henke, mycket trevligt(:













RSS 2.0