hoppträning

Hemma från hoppträningen. Shit va bra han gick:D Elin tycker till och med att han ser lite tävling klar ut:D så snart så:D va massa smileys det blev nu känner jag!! men vafan är så sjukt nöjd, fast det jag va mest nöjd över va att vi råka gå omkull och han gjorde allt för att inte lägga sig på mig<3 fina polle. Men iaf inte det som va grejen utan att han va så lugn när jag hoppa upp igen, han brukar bli skit rädd om man ramlar av, och nu åkte vi båda i backen och jag kunde hoppa upp och börja hoppa igen:D som han är en helt normal häst!


Här kommer lite dåliga film-bilder från träningen







hööks i örebro

Japp då har man vart på Hööks i Örebro. Fick med mig ett par träningsskydd hem och ett pannband till Hälges nya Jacson träns. Och så köpte jag även en gummi sak till ett bett.
Nu ska jag byta om sen ska jag till stallet, ska hoppträna ikv



...

...Har panik! så mkt stor panik över allt just nu så jag vet inte vad jag ska göra.

,.,.,.,.

Sjukt dryg dag i skolan idag. usch vill bara att det ska va slut snart!
efter skolan åkte jag ut till min guldhäst(: Red en sväng på honom i ridhuset och sen red jag ut en sväng, han var super fin idag för att ha vilat i tre dagar.
Efter det kolla jag lite på när Alex och Julia träna.



 
Sen va min favvounge där oxå, lille Thilde

hemma från Halmstad

Hemma efter en härlig helg i Halmstad! har haft det super(: fått massa gjort! bla träffat Anna(:
Va tungt att åka ifrån min Cross idag dock, men om några månader åker jag ju ner igen(:
Jaha då är det bara att gå till skolan imorn och göra klart allt. Inte många veckor kvar nu

Lite bilder från resan














halmstad

Härlig dag:D med massa sol! idag har vi vart på stan och kollat, vi har även vart runt i hästaffärer. hitta en förbygel och ett träns.
Efter stan åkte vi till strande i Tylösand. Gick där en stund, skit fint(Y) sen åkte vi hem och åt lite. Sen åkte vi till stallet. så red vi lite först på Shi, sen red jag även lite på lavendel(: sen lina jag Crossen lite(: duktiga ponnis
Nu ska vi ta och äta lite och göra kväll, för imorn blir den en tripp till Skåneland och träffa Anna(:



Lite bilder från stranden





Halmstad

Så nu var vi i Halmstad(: resan gick super åkte inte fel(Y) tog inte så långtid heller. När vi kom fram blev det att ta ut crossen och fixa allt i stallet(:
Sen åkte vi hem och åt lite och nu ligger vi här som tre döda sälar, ska försöka hålla oss uppe och kolla på en film.
Imorn blir det massa som ska göras, börjar med stallet sen shopping(: stan har ju uppet till hela 4 imorn när det är lönehelg.
Nä nu ska jag sparka upp flickorna. Hörs imorn(Y)
saknar redan Hälge hur ska detta gå

välkommen till världen

Inatt sov Eve och Alex här(Y) och imorse ringde mamma och sa att det hade kommit en liten Thilde(: Drog i väg till skolan en stund, sen åker jag och Eve till Lovisehólm. Jag har pussat massa på min ponnibebis nu<3 Imorn drar vi ju iväg till Halmstad(Y)

Efter stallet åkte vi och kolla på lille Thilde(: shit va söt hon var, helt hårig:D



onsdag

hopptränat med Hälge idag(: gick bra, han va lite dampig men helt okej för att vara han(:
Sen när jag kom hem fick jag besök av lillAlex som ska sova här inatt, så snart kanske vi får oss en bebis(:
Eve kom även förbi så nu har vi myskväll med godis Andra Avenyn och hårfärgning(Y)
Imorn ska det packas inför Halmstad(Y)


studentklänning

Denna är ju ganska fin om man tar bort banden(:



nnicee

Livet är hårt, men jag har en sjukt fin häst som jag hoppas på har huvudet för att bli en fälttävlanshäst(: alla är ganska negativa till den idén. Men kan Rami gå fälttävlan så kan hälge det med(Y) man kan ju alltid pröva(:
går det inte så nej då får han hoppa istället(:


Åker som sagt till Halmstad i helgen(Y) kommer bli toppen(: Så snart får jag hem en liten ponniplutt oxå(Y) så nu ska det börja trimmas så vi kan komma ut på tävlingsbanorna(:


 Snygg ponni Kasper

pissdag

Måste äta men orkar det inte så får göra det imorn, mår som ett jävla AA jag vet inte... inge bra iaf!
Men i helgen ska jag få åka bort, till min mormor som jag saknar mkt! och får även träffa min Anna:D:D:D är skit glad över det iaf.
usch kommer sakna min bebis massa!

Nu ska jag duscha och kolla på hollywoodfruar

söndag

oj juste det va ju det här oxå!
Jag har ett problem! fick hem klänningen i veckan men jag kan inte ha den:O så nu måste jag hitta en ny. Så jävla jobbigt....
 så den blir det inte:/

Åker ju till Halmstad näste helg så ska kolla lite där om det kan finnas nått(:
Idag blir det en vanlig dag, åka till stallet vid halv 1, fixa och greja där. Sen köra lite och hem och plugga(Y)
Nu ska jag äta lite hörs!

kdkdkdk

oj bloggpaus, men nu efter alla klagomål så måste jag väl börja igen(;
Vad har hänt? inte så mkt. Red bommar och hoppa lite små hinder med Hälge idag, han va så sjukt fin(Y) lyssna och gjorde allt helt perfekt.
Efter det så kom Eve och hämta mig och nu har vi ätit och duschat(Y) ska köpa lite godis och kolla på film är så sjukt trött.
Och nästa helg åker jag Eve och Sofia till Halmstad, kommer bli skönt och träffa min lilla mormor(:

<3

 Mitt hjärta

fredagen

inget bloggande igår! hade lite saker att göra(: efter att jag kom hem från Loviseholm så fick jag och eve någon idé om att vi skulle gå runt Ånnabodasjön! det va helt klart skönt väder men fan va snö det var. Vi va väl runt på 20min tror jag, efter det åkte vi hem till Klas skulle kolla på film, men fick åka hämta David i stället. Sen blev det film hos Klas iaf, eller vi försökte haha vi är så sjukt bra när vi ska göra nått. Så vi satt och prata lite istället(:
Helt klart en bra kväll.
Nu ska jag snart ta bussen till Loviseholm och min mor! trimma Hälge idag(:

hihohoho

Idag har jag vart duktig, gjort bra saker i skolan(Y) vart på körskolan och pluggat:D sen har jag ju även beställt min studentklänning
Red ut på Hälge idag inte så mysigt väder dock, sen va även crossen med så Julia red på honom, han va jätte duktig. Världens bästa bebis!
Nu ska jag plugga lite till sen sova lite(:

Blev denna!

tis

Härlig dag! är skit trött, åkte ut till Loviseholm för Elin skulle rida hälge(y) så slipper jag en galen ponnihest imorn. Och corssen va bara som vanligt skit jobbig, men han är ju stjärnan i stallet just nu!
Har även vart på stan med Evbert, hittade en tröja och en skjorta och lite hårspay(Y)
Nu sitter jag hos Evbert och gör absolut inget(:
Mina Bebisar


igår idag

ganska okej kväll igår till och från så där(: vi började på Björnstugan där Tobbe och Henke var som jag inte har träffat på hundra år eller nått. Prata lite med dom, sen drog vi till satin och träffa massa folk(: fick stå i kör i typ en halv timma så det va ju jävligt drygt.

Har precis kommit hem från stallet nu, Hälge är bra dum alltså som igår. Då tänkte jag gå ut och gå lite med Hälge eftersom det va så fint väder. Men då såg ju crossen så ledsen ut så jag tog med han med.
Och självklart kom det en bil och jag tänkte att nu kommer Crossen få ett psykbryt, aa eller hur han vart lite trippig. Men Hälge den knäppefan han fick ett ryck så jag tappa honom. Så han skena runt hela bygden typ.
Och crossen helt cool, det är inte så normalt att en 3åring håller sig helt i skinnet när en annan häst hoppar runt en och försvinner bort. Men det kan ju jag vara glad för iaf.
Så nu är Crossen stjärnan

fff

va ska jag säga om igår, mer än att det va skit skoj iaf:D har lärt mig dansa bugg. Jag hade potential hahah fick jag höra(: men jag vete fan alltså(:
Skulle ju försöka lära Anton oxå, det gick ju så där va haha
Nu ska jag ta mig till stallet för att sen hem och vidare till farmor:D

stresssss

blev inge blogg igår, åkte ut till L-holm vid 12 sen red jag lite och fixa(: efter det åkte jag hem och skulle äta då ringer Anna nu ska ni åka och hämta mig(Y) så det va ju bara att slänga i sig maten. Sen åkte jag och Anton och hämta Anna och saga.
Kom väl tillbaka till örebro runt halv 11 då åkte vi till Ninis och var där en stund sen hem och sooov:D
Och idag har jag vart på Loviseholm, Hälge va  skit fin(: och nu ska jag snart göra mig redo för kvällen(:
För det är fest för Fia(: och imron och är det oxå en full dag känner jag usch.


RSS 2.0