even now

Even now I can smell the clothes
Freshly from the wash
Still hot from the dryer

Even now I can smell your skin
To wrap you in a towel
Lay you on the bed
And try to love you

Even now I can feel your arms
I can feel your breast
I can hear your songs
And I always can find you again

yey

jävlar va trött jag är! vill bara lägga mig och dö eller nått. Känner mig ensam och skitstressad över nått, vet inte över vad. Så mkt kul hade jag och säga idag. Inte för det har hänt så mkt kul då haha
Något är inte som det ska iaf det kan jag säga.

Bye

hjälphjälphjälp

alltså hur snygga är inte dom här klockorna? Nu är problemet vilken färg?:O

Så vilken väljer man?

Bye

min söndag

Söndag, gick upp as tidigt och åkte hem till mamma, vi gick en sväng med Hälge och Crossen. haha alltså min lilla poni är så störd, gjorde några fula hopp. Sen höll han på att sparka ihjäl hunden oxå, men det är sånt som händer;D Och jag har även sittit på honom idag(: as duktig va han.
Sen efter stallet åkte jag hem bytte om och sen vidare till ikea och handla Molger en hylla till badrummet som jag nu ska va så duktig och sätta upp får det hur det går.
hörs kanske sen

Bye

så ser det ut

Så lite bilder på underverket AH och mobilbilder är bäst!

KÖK

mer kök

Hall

badrum

mer badrum

Aa det va allt jag orka visa(:

Bye

så där ja

Japp då var man inflyttad och internet igång(Y):D igår fick jag lite besök av Eve och Kajsa det va lite trevligt:D sen kom även Crille förbi trevligt trevligt(: prata om dom gamla goda tiderna haha(: idag har typ alla vart här och hälsat på och satt upp massa saker(:
och nu sitter jag här själv, skönt det med(: verkar inte hända något spännande ikv iaf.
Ska lägga upp lite bilder sen tänkte jag(:
Men nu ska jag äta lite och kolla på en film kanske
Hade bra

Bye

mot nya äventyr

Min dag börja med en puss av Hälge my love. Har vart as duktig har mockat och fixat innan skolan skönt att ha det gjort:D så nu ska jag äta lite om jag orkar sen ta mig till skolan. En lektion as drygt, men aja efter skolan ska jag och hämta nycklarna till lägenheten sen hem och börja flytta(:  
usch jag börjar tröttna på blogg.se nu oxå. kanske dax att byta igen(Y)
Ha en bra dag:D


BYe

bra att veta

Har vart och shoppat massa bra att ha saker idag efter skolan(Y) vart massA bra(: Nu behöver jag bara min hylla i badrummet sen så(Y) så nu är jag redo för flytt hela helgen(:

Måste bara tipsa om ett shampoo och balsam som är as bra det heter TRESemmé det är jätte bra för slitet hår som mitt då är. Och sen är deras värmeskyddande spray den är super(Y) helt värt att prova.
Så här ser den ut iaf


BYe

panik

Bor i ett kaos just nu! Mamma ska slänga och rensa bland allt! plus att jag måste packa allt mitt. Idag har jag inte gjort så mkt annat en stressat runt. Har till och med vart på idrotten idag(Y) duktigt:D
Har inte så mkt mer att säga en att jag har grejer överallt! och imorn kommer det bli mer grejer
Nu ska jag gå och rensa min garderob Hörs

BYE

Hej mitt liv suger

Kom på en sak idag...JAG HATAR MITT LIV!!!!!!!!!! Dead by April, Adept och Smash into pieces spelar på club 700 den 5 dec! och självklart är det 18! blir så jävla arg. Alla bra band i en spelning, nä men 17 så jävla härligt ålder!!!
BRA nu fick jag det sagt så nu ska jag gå och dränka mig i duschen eller nått fast ska bara äta upp min choklad först



Bye

Måndag

Packar som en galning, min första tanken när jag skulle börja med mitt rum va att det är ju inte så mkt saker. Men det är ju fan sjuk mkt saker när man väl börja. Har packat ner alla köks saker idag iaf(Y) haha får vi se sen när mamma kommer hem och skriker;D
Alltså jag vet inte vart jag ska få plats med allt. Speciellt mina kläder, haha men sofia lova mig att jag kunde lägga dom i hennes garderob;D
Nä ska fortsätta packa lite nu så så här ser min kväll ut:D hörs

Bye

härliga Söndag

Söndag jag hatar seriöst söndagar. Kollar på top model med alla mina kartonger. Har försökt att packa lite idag, har väl gått siså där vill jag säga.
igår bada vi iaf badtunna. Va mysigt bada även i det kalla vattnet från Ånnaboda. Och så slapp jag sova själv i natt(: idag har jag vart med Tobbe sen var jag med Pappa och syster å åt på Mona Vera, så min helg har vart helt okej(:
Börjar få lite panik, flyttar i helgen, och har ingen koll på nått känns det som.

Bye 

happyface

japp lördag och jag har vart i skolan heladan känns det som..På en lördag? jävla öppethus. Sen har jag åkt hem och nu kom Eve, Henke, Tobbe för vi ska iväg och bada badtunna:D:D:D:D happyface Nä nu ska jag äta lite innan badet:D
Sen lova jag ju bild på smiley och tatto, men har inte kommit så långt. Men det blir iaf en bild på smiley(Y) JA DEN SKA BYTAS TILL EN MINDRE OM EN VECKA!


Bye

vet ni?

FREDAG OCH FREDAGAR ÄR GLADA DAGAR! en lektion idag, sen drog jag och pullan till M-berg. Tänkte köpa mina sammetstights, men fick inte för Eve det jävlen.
AJUSTE igår kväll så hade jag lite tråkigt och det rasulterade i en smiley:D:D blir en bild sen när jag kommer hem:D
nu ska jag gå och köpa gurka och dipp för ikv blir det filmmys med Eve och Robin och imorn kommer T hem(: och då sKA vi bada badtunna (Y)

BYEE

Piercing

Ska man bli frisk i helgen och gå till Big Slick Tattoo och gör en Medusa piercing(: är sjukt taggad på en smiley oxå?
vad sägs(: snyggt eller snyggt

MEDUSA!



smiley!

hohaaaaa

Torsdag och snart helg(: Har vart i skolan och muppat mig, filmat en massa(Y) missade körskolan idag pga att jag har nog blivit smittad av min bror, mår lite dåligt och självklart är den min hals som spökar Som alltid så åkte hem istället. Tänkte ta det lite lugnt och göra teori.
Men ick det blev att gå igenom saker som vi ska sälja, eftersom jag flyttar till mindre och mor min tsm med S, så blir det att göra sig av med lite saker. Så ska sälja två tv, ektorpsoffan, en antik soffa, två skrivbord, bord och stolar och massa. Är det någon som behöver nått så är det bara att höra av sig(:
Sen har jag ju köpt mitt bord idag, det kommer bli as bra.
Nu ska jag nog göra lite teori och sen sova? nej inte om jag känner mig själv rätt. Men har ju sovmorgon imorn så vi får se om det blir någon skola alls(:


Bye

ska man eller ska man inte?

Måste börja packa nu! flyttar nästa helg:O nu vet jag iaf vad jag ska ha för möbler.
Jag vet inte om jag ska vaccinera mig imorn? vill inte bli sjuk av vaccinet baa , har inte tid med det. Men får lite känslan av att jag kommer dö eller nått om jag inte gör det. Nog om det
vad tycks som detta?:

ett skoskåp

skåp för väskor och annat

sen den och ha i badrummet och ha smink och grejer i, fast den ska va i mörkträ

Och med tiden så ska väl även den här in(:

det blir nog bra det här(:
BYEEEEEEEE


Nu kör jag igen

Haha nationella gick väl så där, eller iaf vad jag tyckte så vi får se. Idag är jag inte på bästa humöret, kom hem somna och har sovit i 1½h herregud, ätit lite och börjar känna min lite som en människa igen.
Nu ska jag nog gå ut och mocka och fixa lite i stallet för snart ska jag åka och skriva kontrakt på lägenheten och sen till körskolan och sen vidare till Frimis och mingla lite med dom.
vi hörs kanske sen

Bye

....like crazy

hemma:D vill bara sova nu, men icke har ju massa prov imorn. Så det blir ju att plugga.
Imorn slutar jag tidigt, när jag slutat måset jag dra och skriva kontrakt på lägenheten, sen körskola, sen köpa ett bord. hur hinner man på en dag? men det är snart lov och ett nytt år(:
Snart ska vi dra till sälen haha kommer slå ihjäl mig, men kommer ju få proffs hjälp;D.

Igår drog Henke och Tobbe, lite tråkigt... men vi ses ju snart(: inatt ska jag sova själv usch. I söndags fick jag lite sällskap av T mys(: sen igår så sov jag med Kajsa massa mys där med(: låg uppe och prata en massa:D
som sagt sova ensam inatt och bilden bjuder jag på!

Bye

Tisdag

Får lite panik hann ju aldrig blogga igår. haha mår seriöst dåligt om jag inte gör det. Och jag antar att det blir lika stressig dag idag s¨å passar på lite nu.
Sitter i skolan och ska snart börja lektionen, ska göra en logga till ett skivbolag(Y) as kul.
Sen efter skolan så  blir det en date med Mr Mracus hoppas på att han har jobb till mig, flyttar ju fan snart.
och sen måste jag till körskolan oxå(: sen hem plugga inför nationella imorn, vilken jävla dag
Nä nu ska jag ta och börja tänke jag, vi hörs

Bye

söndag

Igår så gjorde jag en ny tattuering och även Sofia gjorde en:D Jag skrev Believe i nacken(Y) får skicka upp en bild någon dag.
haha sen på kvällen hade vi lite tråkigt så då tyckte jag att hon kunde píerca medusa på mig haha aa det gick ju inte så lyckat så han nästan ett hål, sen höll jag på att svimma, så ska gå iväg nu och göra det. så jäkla snyggt.

Kvällen igår spenderades med Eve, Henke, Tobbe, Gay-David, Frank, Duce och även Amanda och Gurra en stund(:
Och så blir det väl idag med, för imorn åker Henke och Tobbe till sälen så måste ju få träffa dom innan dom drar:/ kommer sakna, men vecka 51 så drar ju vi dit HAHA jag på en snowboard kommer bryta alla ben jag har, men vafan.
Idag har jag även vart ute och gått med min lilla bebis och stora bebis as duktig va den lille(:
Nä tagga inför en as stressig vecka.


Bye

Dashboard Confessional

Dashboard Confessional nya skiva är guld LYSSNA PÅ DEN DET ÄR ETT MÅSTE!

Nä dissa blogg-läsandet och duscha kanske?

Bye

Fredagar är glada dagar

Fredagar (Y) Haft islam prov och det gick väl. Har vart så sjuk trött idag, har typ inte sovit på 2 veckor och igår så var vi hos David halva natten och sen upp 7 för att ha svenska höll på att somna, sen har vi typ bara divit runt hela dan, fick trevligt besök av Henke, Tobbe och David oxå innan vårt prov(:
Haha David går ju seriöst på nått eller så var felet att han inte hade tagit nått idag? men jag vet inte;P
kvällen/natten ska jag nog att spendera med pojkarna och min björn<3(:

Sitter och kollar igenom gamla bilder, det väcker massa minnen kan jag säga! Kolla bara



BYE

LW

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
 Så är det!

 Nä stressa vidare nu, till min bulle<3 vi ska plugga islam(Y)
och en annan sak jag saknar dig Anna kom hem nu!

Bye

badbad

Tjetja!
Är just nu så jävla stressad när jag tänker på allt jag har att göra. Den här veckan är det prov. nästa vecka prov, en annan hem uppgift, nationella och sen massa teori. Och sen på långsikt så ska jag flytta 1dec så ska jag fylla 18 tänkte jag. Hitta ett jobb och fixa körkortet, flytta hästarna:O och allt det här innan dec är slut jag kommer gå in i väggen... Okej börja planera. Har fått ett förslag på jobb iaf och det låter som något för mig måste jag säga, så fylla 18 var det ja(Y) nä ska ta ett steg i taget nu.

Bye

My love

Jaha sjukt trött är jag, var vart och hopptränat med Hälge, han gick så jävla bra(: är så nöjd, och mamma börja nästan gråta.
Har försök plugga nu och jag tror fan jag kan det. men ska väl plugga lite mer inatt, eftersom jag iaf inte kan sova. Så kommer vara helt död imorn när vi ska filma men vafan påsar undet ögonen är snyggt eller jag vet inte?
Nä nu ska jag kolla på Gossip Girl och försöka plugga lite(:

Han tror det är 120 eller nått

<3
Bye


my day

Idag har vi tagit massa kort med en analog kamera får hoppas att dom blir bra(: Sen efter skolan så köpte jag min stövlar(Y) så nu är jag lite fattigare.
Nu ska jag beställa extensions och sen lägga in ny musik i min mobil(: Och ta nya tag inför skolan imorn(Y) usch vet inte hur jag ska få den här veckan att gå ihop.
Hade bra

Bye


retuschering

Har tagit kort hela dan så nu har vi inget att göra så får sitta och retuschera bilder istället(Y) snart slutar vi. okej om en timma ha ha ja men jag älskar mitt liv
Om gjorda bilder är bäst


Bye

yes

Idag har jag firat min lillasyster och ätit massa. Sen runt halv 4 tröttna jag så då drog jag Eve och Henke till M-berg och kollade lite hittade ett as snyggt halsband från gina.
Sen efter det så drog vi en sväng på ikea oxå och kollade haha älskar ikea. 
Nu sitter jag och kollar på "ensam mamma söker"  naaw så fint haha gråter snart.
Här är iaf halsbandet(Y)

BYE

Grattis

Idag är det kalas för min lillasyster som blir 9år GrattisGrattis av mig fick hon Hannah Montana the movie(: har ätit massa gott nu. Och nu funderar jag på att rymma till M-berg en stund med lillgullan och Henke och kanske Tobbe(: funderar på vad jag kan behöva(:

BYE

Vad gör man?

Blev sent igår och jag skulle upp 8 och mata djuren så gick och la mig igen efter det sen vakna igen vid halv 12 kanske as skönt(:
Satt och kolla på tv tills min pappa ringde och sa att vi skulle åka och kolla på en lägenhet så det blev ju att springa ut i stallet och fixa.
Åkte iväg och kolla på den så nu tror jag att jag har hittat min lägenhet, den va lite liten okej inte så lite liten as liten, men helt ny renoverad, as fint kök och badrum och det gjorde ganska mkt. Så vi får se(: efter det så åkte vi till ikea och kollade lite möbler som skulle kunna passa i en såpass liten lägenhet, hitta massa bra:D

Nä nu ska jag styra nått för kvällen

BYE

G.I.JOE

Kollar på en as dålig film hos David(Y) Men den borde va slut snart, fast han snygga är med...
kolla aldrig på den här:P
Nä skulle bara säga det(Y) så nu ska jag äta godis istället
Byeee

skandalen

as skön:D

skor

Så där nu jobbar det med mig igen,
Hur snygga är dom inte?

okej en bild gick(Y)

nice

japp då är det fredag och jag sitter ensam och fryser i min soffa(Y) Kollar lite vad man ska ha på sig på fötterna i vinter och jag ska fan köra på kängor i år(: har hittat två par som jag känner för men vi får se(: är även sjukt taggad på att göra min nya piercing som jag har velat göra så länge, får fösöka få med mig Eve och göra det någon dag(:
Nä men är inte dom här skorna sjukt snygga? och nu håller självklart blogg på att cpar sig med uppladdning av bilder så får bli att visa dom sen om det går lite senare(Y)

Hörs snart
BYYYYYYYYYYYYYE

this is the life

Jag är sjukt sugen på Dipp och grönsaker(Y) men är ensam hemma som vanligt så får nog dissa sen idén.
Är ledig idag så har vart ute och ridit i snöstormen , trodde Hälge skulle ha av mig han var så glad och hoppa runt(: så söt:D Nä nu ska jag måla mina naglar tänkte jag(: och sen kolla på GW


Bye

jag ser det snöar, jag ser det snöar

Fyfan va kallt det är, varför ska det snöa nu för. Kan väl snö lite runt jul sen kan det smälta. Aja nu ska vi inte klaga. För imorn är jag ledig:D får sova, känns inte som jag har sovit på flera veckor så det behövs.
Nä nu ska jag ta en alvedon och kolla på tv och hoppas att min huvudvärk släpper snart:/

Det här är vad vi gör på dagarna och vi gillar`t(Y)




Bye

Måndag

Hemma efter första dan i skolan:D va trevligt(: jag,Eve och Sofia gjorde as snygga bilder i vårat fotolabb(Y) Sen hade vi MED och vi gjorde lotter till öppet hus(: sen sluta vi skön dag(: Kom hem och tömmkörde Hälge lite
Och när jag kom in igen så insåg jag att skolfotona hade kommit YEAS haha as snygga.
Jag ler i år igen:O vad är det här, fast på klassfotot ser jag mer ut som jag vill döda haha
Träffade oxå Amanda Hansen på stan idag haha hon tyckte oxå jag såg sur ut, gör jag det?:O men skitsamma i det jag träffade ju Amanda har inte träffat henne på år:D saknar dig gullan<3




Byee


söndag

idag är jag inte pigg(Y) men trevligt var det(: men det spårade lite för mig på slutet, okej det var inte bara jag kan jag säga. Det va trevligt folk igår iaf och mitt hus står kva och jag är inte bakis så jag är glad:D
Nä orkar inte skriva mer nu, men skola imorn yyyyyeeeeeeeeey(Y)

BYE


RSS 2.0