lördag

Igår följde mamma med till stallet och red lite på Kasper. Han var sjukt nöjd tror jag(: Hälge linades lite.
På kvällen blev det att åka in till travet med rasmus, pappa och Micke som Rasmus pappa oxå heter(:
Det var jätte trevligt.
Nu vet jag hur mitt liv ska se ut när jag blir gammal. Då ska jag sitta inne på VIP, dricka vin och kolla när min häst springer in miljonerna;) känner att jag har en bra pensionsplan.
Idag är det lördag och Rasmus jobbar 12h så det blir att hästa hela dagen skulle jag tro(: måste ta tag i klippningarna känner jag. Hälge skulle med behöva klippas.

(:

Har inte haft så mycket att säga just nu. Det glider ganska lätt fortfarande...Känns tillochmed som att Hälge kan bli såld närsomhelst. Usch tagit mig ett år att sälja honom inte för att han är svårsåld så utan för min del att kunna släppa honom, han betyder förmycket. Men nu känns det som vi är lite klara med varandra och dax att gå vidare och det känns helt rätt. Behöver få in lite yngre hästar i stallet för det är det jag ska hålla på med(:
Men iaf idag blir det nog hästande hela dagen så det blir trevligt trevligt, sen är det ju Fredag med men vad gör det för skillnad? haha
nej nu ska jag åka till Loviseholm(:

Fin dag

Åh vågar inte säga det men det gå lätt nu....Ibland kanske man ska få känna lycka även kanske jag trots allt(:
Men åt det lite mer intressanta, Igår trimma jag Kasper ute och han tror att han är vildhäst just nu. Skulle fatta galopp lite som vanligt i lätt sits och lite fram så han kommer igång ikroppen innan man samlar honom och sånt. Men då drar han ner huvudet och skjuter upp ryggen haha och jag flyger han blev nog lite chockad när jag låg där. Jävligt blött är det i marken just nu kan jag säga(Y)
Upp igen och då tror han att han kan lyckas igen men icke, efter en stunds bråkande om vem som är boss så blev han riktigt fin och rida tillslut. haha  och idag var han super pigg och la sin vildhet på rätt saker(:
Nu har jag LCHF ätit så jag är super mätt(: awsm och det är ju lördg så har ätit lite glass;) nu ska jag få min man att följa med ut med Ludwig(:
Och imorgon ska jag åka och kolla på Eves lilla häst(: blir trevligt


kunder på Hälge

Visade Hälge igår för kunder och det kunde itne ha gått bättre. Kändes jätte bra dom förstod honom nästan utan att jag behövde berätta något(:
Sen har jag två personer som vill byta med mig som känns intressant.
Idag ska jag spendera mesta av dagen i stallet sen i soffan med min hund eftersom Hultan jobbar kväll(:
Nu ska jag äta min gröt och sen åka iväg:D

<
Usch mår inte bra alls igen!! tog mig typ en timma att komma upp ur sängen utan att svimma..förjävligt.
Efter lite gröt så tog jag min lilla ork och åkte till mina älskade hästar(: dom min hund och Rasmus<3och mamma såklart(:
Red lite på Hälgis och han var super snäll idag(: och kasper fick en tur ut fortfarande halvhalv klippt haha super snyggt(y)
Nu ska jag fortsätta kolla på BSF(:

Fin Dimma

Nu känner jg för att det är dax att börja blogga igen kanske?
Det rullar på med allt just nu i helgen var jag på Loviseholm och hade en super helg med Linn och hästarna:D alla andra var ju nere i skåne(:
Igår löshoppdes Dimma åhh finfina hästen älskar den skarpt!! som är tillsalu så söker någon en fin 3åring
Idag ska jag bara mocka och klappa lite på mina hästar(: Kasper är just nu halvhalv klippt haha itne så snyggt för maskinen dog, måste ta tag i det i veckan.
Nu ska jag och mannen åka och äta lite sen ska jag iväg till Hannah för jag ska tahand om hennes lilla häst tor-sön(:
Tänkte iaf bjuda på filmen från igår på Dimma

RSS 2.0