fullt upp

Haft galet fullt upp några dagar nu. Men det har vart en händelserik vecka. Kollat på två hus, det ena är fortfarnade av intresse. Har ett jätte fint stall;) Sen ska vi kolla på ett på lördag.
På fredag ska jag gå ut med Hannah Sara och några kommer bli super trevligt. Vad ska man ha på sig?:O
Nu har jag suttit och pillat med min hemsida ett tag och jag tror fan jag lyckats få ihop nått! grymt.
Nu ska jag bara orka mig på att fixa en header!

lördag

så har varit lite låg ett tar och vill inte blogga då. För kul och läsa om hur jag mår. Men idag känner jag mig glad och full av energi!
Ska fila lite på företaget idag och försöka ta tag i det här med hemsidan:O haha gud jag har alltså läst en 3årig gymnasieutbildning. Men kommer fan inte ihåg nått, men det ska väl lösa sig.
Snar ska jag åka till mamma och hämta havre(: men innan Loviseholm(:

Svenska hästars värn

Idag har jag vart nästan heladan hos Farmor. veterinären har vart ute och kollat på deras ena häsr Lotta. Min farmor är nug den största djurvän jag känner! Dom hade två vanvårdade hästar ett tag och i början av året fick den ena tas bort pga åldern men den andra lever och är så mktfinare än när vi hitta dom.
Dixe och Filur heter dom.
Idag har hon två hästar från svenska hästars värn SVH Lotta SVH Neva. Deras historia:

SHV Neva. Ett varmblod i sina bästa dar. Omhändertogs av myndigheter tillsammans med kompisen på försommaren. De var inte i toppskick och ganska ohanterade. Efter en tid visade de båda dock på god min och kunde placeras ut till fodervärd.

SHV Lotta. Kompisen till ovanstående prinsessa. Hade lite problem med sin rygg i början, men är nu pigg och glad. Lite vaksam mot människor ibland, men förtroendet blir bättre och bättre. Bor nu hos sin fodervärd och utvecklas hela tiden till det bättre.

 


#feel good?

Tragisk dag..förlåt:( Hälge har gjort dagens godainsats trot eller ej. Men han rädda mitt liv idag. Min hund är som ett plåster på mig just nu, även fast han är tax så förstår han nog ganska väl vad som händer och att jag inte mår så jätte bra.
Imorgon hoppas jag på att vakna upp till en bra dag. Ska åka till farmor och hjälpa henne med en häst(: sen ska jag väl tahand om mina egna, sen får vi se(:

...

Trodde det skulle bli en bra dag idag. Men icke så ska sluta hoppas nu. Hejdå
Får bli allt för idag även fast jag gjort massa bra. kanske tar det en annan dag då

en del av mig..

...Är borta. Jag är jävligt stolt vilket inte är allt för bra. Men fan va ont det gör varjedag. Även fast jag vet att du är bättre utan mig. Och inte har problem att sova och inte bara stänger in dig, Men iaf det är inte första gången någon i mitt liv lämnar mig ensam. Trodde inte du skulle göra det dock.  Men ont som fan gör det! får dig kanske att må bättre jag vet inte:/ För djupt igen men vafan

söndag

Idag har jag hittat min drömgård! herregud...Har haft en bra dag har mått ganska bra. På Loviseholm fick Hälge gå ut och gå en sväng och Mikaela red lite på Kasper.
Imorgon ska jag till ArbetsFörmedlingen och prata lite med dom ang mitt företag som jag ska starta upp. Se va dom har att erbjuda mig(: jag är jätte taggad! Tror det här kommer bli super för mig.
Typisk Hälge bild
Favvo katten Johnny!

sjukt trött

Precis kommit hem från farmor. Vart där och firat henne med kräftor och sånt:-)jätte trevligt. Så nu är jag galet trött och mätt. Hälge var snäll idag till och med lite seg. Han är jätte konstig:-S kasper fick vila han. Han tag ju så duktig igår! Nu ska jag sova. Hej hej

rodeo på Loviseholm

Vilken häst man har. Hannah kom upp sen skulle jag bara gå och hämta kameran och när jag kommer tillbaka så står hon på marken och Hälge i ett hörn...Han var så fett dryg, men nästa gång är det nog lugnt, och det går kanske tillochmed att rida. Satt lite på honom efter då var han ganska snäll. Så nu ska Hälge få åka en sväng till john Hickey;)
Och ja i helgen kanske jag ska gå ut:O helt sjukt haha har ju inte vart ute sen i mars, det är ganska längesen! kan nog bli trevligt med trevliga personer(:
Nu ska jag snart dra mig till Loviseholm och rida lite och imorn blir det lite jobb(:

förjävligt

Usch vilken dag...äter tabletter för att kunna sova dock gör dom mig som ett lik dagen efter:/ sen är jag förjävlig nu.
Det gör ju inte saken bättre att Hälge är jävlig igen, men imorn ska Hannah hjälpa mig lite igen jätte skönt! jag har märkt att det går som bäst för mig när jag har någon att bolla idéer med och som tror på mig. Allt gick super för ett exantal årsedan men nu bor personen i Skåne....Försöker hitta dit igen
Hoppträna med Kasper idag, fan va dåligt det gick stackars häst. Ska klappa lite extra på honom imorn(:

Måndag

nu ska jag bli bättre på att blogga helt klart! har ju numera en systemkamera så blir lite roligare att blogg då med!
Mina planer börjar rulla på nu, känns fint, dock är det lite tråkigt att jag kommer få göra mig av med två av mina hästar. Men måste man så måste man.
På ons blir det att kolla på ett stall(Y)
Och imorn blir det hoppträning med båda hästarna(: ska bli kul att hoppa Kasper lite nu, Julia tränade honom förraveckan haha gud vilken snäll häst jag har han bara gör det hon ber honom om!
och så skulle vi visst kolla på en ny bil imorgon? Volvo c30 min drömbil(:
Nu ska jag kolla klart på svensson svensson och vänta på att min man ska sluta jobbet(:

Bakkelys Action

<3

RSS 2.0