Onsdag

Städar på eftersom vi ska få besök av Hultans mormor och hennes man. Sen är jag ju hundvakt åt Bosse med för han mamma och pappa är i Göteborg så nu ska jag fixa det sista innan han slutar och vi ska åka till stallet(:

tänkte ta och svara på en kommentar bara(:
Postat av isa:
Så roligt att du lägger upp bilder på Kasper,kul att din mamma red han oxå vad tyckte hon om han då ha de gott Isa

Ja han ska få vara kvar nu, jag får slita lite mer och tro att någon vill ha min andra häst även fast han är som han är(: Men Kasper är en på miljonen och jag tror det finns massa mer att ta fram ur den lilla hästen(:
Mamma tyckte han var jätte fin att rida och då hade han en dålig dag oxå, han har vart ite sur några dagar kan tänkta mig att det är för att han fäller jätte mycket just nu(:

Det var det nu ska jag torka golv(Y)

fin dag

Idag har jag vart i stallet hela dan känns det som(: mockat med pannlampa och grejeat(: Sen kom mamma och tog lite pic när jag red Kasper, han var lite sur men var fin att rida iaf. Sen red mamma lite på honom tillochmed haha(:
Nu ska jag äta lite mat och kolla på film med min lilla prins
Mamma och Kasper

vinterridbyxor

Haft en lugn helg! ganska skönt. Kommer knappt ihåg vad jag har gjort?
Jo jag har mockat med pannlampa i två dar för vi har ingen el eller vatten på Loviseholm(Y) vill inte veta hur boxarna ser ut.
Idag har jag vart på tillhäst och skulle köpa ett par nya ridbyxor ska bli ett par röda JW. Sen prova jag dom nya vinterridboxorna från pikeur och lamicell så det ska nog bli ett par av dom med. Lamicells ridbyxor tyckte jag nog va lite snyggare. Men så jävla skönt att slippa ha massa kläder på sig för dom tål både vatten och vind!
Lamicell


Pikeur




vad gör man...

Gud jag är så osäker på vad jag ska göra! Vill ha dom båda men jag tror Kasper är den som kommer göra mig gladast VARJE DAG och det kan ju vara ganska viktigt när man ska ge sig in i en ganska tuff branch....
Men Hälge har jag ju ändå gjort till en riktigt häst nu och han betyder allt för mig!
Någon som vill ha en sjukt svår men trevlig häst?(:
Idag gjorde jag bara skrittarbete på Hälge och han börjar bli jävligt mjuk nu! kul
kasper fick en uteritt och han gör grymmaste galoppombyterna nu med lite fjong i känns bra(:

Kasper

Hoppa Kasper lite igår, han kändes trött men fin(:

hemsida

Så då var helgen snart över! skönt. igår var vi och titta på huset, så nu har vi hittat det perfekta! Hästarna kommer flytta dit innan oss.
Jätte fint stall ganska nytt så jag tänkte att där kan ju jag bo;) det fanns stora hagar och ridbana så det var ju jätte bra!
Idag ska jag hoppa Kasper och Hult får följa med och ta lite kort på honom(: men n u ska jag gå och äta frukost hejhej
och juste Nu är iaf hemsidan jätte klar, bara lite om hästarna som ska upp och sen lite bra att veta inför ett köp.
här är den: http://stallalexandrapalsson.wordpress.com
Nu ligger den på en bloggplatform och det är för att ha möjlighet att just blogga om allt som händer. Sen ska det även bytas utseende på den, lite bilder i headern och så vidare. och kommer att senare köpa en domän så den bara kommer heta stallalexandrapalsson.se

#1septemberrrr

Idag fick Kasper en jätte lång ute tur. Han tycke det nog var ganska trevligt då han var super pigg(: gull häst.
Har även besökt Marieberg idag, det var inte igår. Kom hem med ett par nya byxor som ska invigas imorgon när jag ska till Strömpis! kära Strömpis! trevligt komemr det bli. BLir att ha på sig svarta jeans ett linne och leopardkilklackarna(Y)
På lördag ska jag kolla på ett hus och ett stall. Blir inte stallet bra så har jag en super lösning! får bli mer om det efter helgen:D
nu ska jag gå och lägga mig bredvid min man(:

RSS 2.0