God jul

Fin jul jag och Rasmus gick upp vid 6 för att släppa ut hästarna. Mysigt pussa lite på loppan,Kasper och Magnuss <3 nu har vi precis ätit lite jul frukost hos Rasmus mamma och pappa. Nu blir det lite svensson Svensson innan klockan blir 1. Då ska vi till laptop och äta sen till pappa.


Prov

Testar mobilblogga genom min nya kärlek! iPhone 4s;) har precis kommit hem från stallet. Blev ett trim pass på magnus. Här är en bild på nya stjärnan :)


fin dag med Evert!

Idag har jag hängt med Evert(: kollat lite inför nyår. Eve försöker få mig att kliva i ett par högre klackar men har hört att strömpis trappa är hård att åka ner för;)
Hon provred Loppan lite(: min lilla super PONNY!
En lite sak jag tänkt på när jag fick kommentaren i stil med att "Du är 19år och rider ponny för du är så jävla dålig och ponnier är lättare" Hur dum är man då?
Varför är en ponny lättare än en stohäst`? åh vafan är det för fel att ta upp sin ponny som storhäst?
Jag har haft ganska många olika hästar och tro mig en ponny behöver inte vara lättare!
Nog om det nu ska jag kolla på lite Gossip Girl och 90210(:

>hhaJ

Jaha ja. vet inte riktigt vad jag ska skriva, tack för fina kommentarer. Känner inte att jag behöver försvara mig mot dom så tänkte inte tänka mer på detta nu!
Tack Malin och Carro för erat lyft för att få mig upp på fötter igen(:
Idag har jag släppt ut hästarna, den ena var mer vild en den andra! fina hästar(: fixa stallet och allt. Sen åkte jag och träffa lilla Anna <3 som är hemma och hälsar på!
Och nu sitter jag här och fryser! Men det är ju Fredag och Fredagar är glada dagar;)
Nu ska jag ta och äta nått(:

fix

Nu har det gått lite för långtid att skriva igen!
Men men det rullar på Har haft Loppan i en vecka nu och hon börjar redan kännas finare. I Torsdags var jag och hoppträna i Västerås för Louise Haga. Kan fortfarande inte gå haha har en sjuk träningsvärk. Men de var det värt för nu vet jag lite vad som måste jobbas med.
Kasper tar det lite lugnt för han har känts lite trött efter flytten och allt. Så nu bor hästarna i Glanshammar hos Anita(: och vi trivs super bra!
Lite bilder från idag (:

RSS 2.0