Rida Hälge

Så ska iväg till stallet nu. Först Loviseholm och rida Kasper och lina Sprtman lite(:
Efter det så ska jag iväg till Carro óch börja rida på Hälge nu igen! får man se hur detta kommer sluta. Upp kommer man alltid, sen hur fort man kommer av det är det som är frågan så är någon sugen på ett vad så är jag uppen för förslag;)
Ska försöka mobilblogga sen om jag får det att göra som jag vill

fina 4åringar

Gud vad gör man? behöver lite råd känner jag, för jag väljer ju bara fel.
Just nu är det så kallt så det är fan inte kul med hästar alltså usch. Men snart vänder det väl antar jag(: Min plan är att komma igång att tävla i Mars-April typ(: Sen får vi se om jag bara kommer ha Kasper och 4åringarna eller om Hälge får stanna oxå.

två bilder på mina 4åringar blev det

Princess Sparkle



Nu

Miclas Cross Exam





Nu


RIP

Läste en sak i Ridsport btw och det är att Fredriksbergs Disney är död han dog 19 januari 2011 av åldersskäl och blev 27år.




mini

eypp, haft en sjuk helg inte bara sjuk för att jag har vart magsjuk igen!!! utan ganska konstig med!
Igår hängde jag med Amanda hela dan, börja med att jag skulle åka och tanka i vintrosa men då fungerade inte pumpen fick åka på ångerna till Sannakroa. Lycklig som fan att jag tog mig dit, nä då var den oxå trasig, men jag vill ju prova och se så den verkligen var helt trasig. Det var den så, så den åt mitt kort istället.

Men idag har det gått lite bättre för mig. Ska få tillbaka min telefon:D:D:D:D den blev ju stulen här för ganska många månader sen! så happy.
Nu ska jag åka till min mor hej


dålig dag och en superfin Miclas Cross Exam

Fyfan vilken jävla dag jah hade igår! Börja med att min bh var uppäten av min hund! då var han tillsalu ett bra jävla tag! sen hade jag dryga 8grader inne, gav upp satte på mig termobyxor och dunjacka åt lite sen drog jag till stallet, sen vidare till Carro där jag var barnvakt till thildus(:
Sen när jag kom hem gav jag upp denna dagen och gick och la mig med datorn

Hoppas på en bättre dag idag. Har hela 20 grader just nu;) men fryser som fan så ska nog duscha lite(: sen stallet sen måste jag fixa tills mamma och dom kommer hem idag
Men nu dusch och sen brun utan sol, måste säga att jag har fått en as nice bränna nu(:



Ska lägga upp e film på denna ponny med som är jätte duktig. Travar ut med ryttare och kommer tillbaka snällt. Ska bli jätte kul att få se vad det blir av denna super fina ponny nu när ha ska visas på Grevagården


....

Vaknat upp till ett helvete! så jag stryker den här dan.
Nu åker jag till stallet hade fint


Alla hjärtans dag i efterskott?

Jaha då var alla hjärtans dag över då! Jag håller mig till -Its not even a real holiday.
Men japp min dag såg ut som så här. Åkte till stallet vid 1 red Kasper och linade Spratan som ser mkt bättre ut nu så när mamma kommer hem ska vi börja rida igen(:
Kasper fick nya skor igår med så kom hem vid halv7 typ. Arg och hungrig, jag blir lätt sjukt arg om jag inte äter nått på hela dan.
Sen efter att man fått lite mat i sig så blev det bara tv.n hela kvällen(: Köpte till och med lite vindruvor till mig själv i alla hjärtans dag present, så dan blev räddad

Just nu eldar jag som en galning så nu har jag 12grader iaf. Och så väntar jag på nått:O awsmnes


Min bästa bebis<3


fin dag

haft en super dag, trots att det inte finns någon värme hemma.
Har lekt med Linn på Loviseholm idag(: fint, red Erwin lite. Det är kanske inte min bästavän men vafan sålänge han inte äter upp mig är jag nöjd.
sen åkte jag och fick en awsm massage av Emelie:D
Och nu är jag hemma och eldar för fullt
Och ikv blir det ponnyakuten-solsidan-time out-wallander super dag:D


Finaste kasper







filmer


90cm



1meter


Tävl res

Tävling idag med Kaspero! det gick awsm. Ganska spänd men hoppade båda klasserna nolla. Blev en 12plac i 1metern så fick med mig två rosetter hem(:
Skickar upp lite filmer så min mamma får se, som är i thailand(:

tävling

inte har jag bloggat eller lagt upp bilderna som jag lovade.

Men iaf idag är det tävling för Kaspers del i Karlslund
Har inga förhoppningar alls, utan vill bara att han ska få en fin och avspänd runda.
Blir det inte så, nä fine då vet jag vad jag har att jobba med inför säsongen! Ser det här mest som att kolla av vart han är. Hur han kommer reagera och så.
Jag har bara ett problem, min kära vän Anna har tappat sin mobil i leran någonstan i skåne så vem ska jag nu taktika med?:O min lillasyster kanske? hon skulle nog säga det är bara att svänga på innertygeln och gasa.
Tror inte Kasper blir jätte glad över den ridningen haha

Men iaf önska oss lyckatill nu ska jag dricka klart mitt te och klä på mig


aswm

Haft en sjuk helg! men den har vart awsm!!!! Utgång både Fredag och Lördag. Fredags var vi hos Eve och förfestade med hennes familj och i Lördags hos hennes syster och det blev ju självklart Strömpis båda dagarna!

I Söndags var jag och kollade på tävligarna i Karlslund. Och nästa helg är det Kaspers tur:D hoppas på det bästa!
Idag har jag trimmat på Kasper och nu ska jag ut på en löp tur med min syster sen kolla på film med Eve:D
imorn blir det mkt att stå i.
Slänger inte lite bilder sen från helgen btw


Grattis








woopp

Spartan såg bättre ut idag, men jag tror han tycker lite synd om sig själv haha
Kasper fick en mys tur vilket han tyckte va lite trevligt. Och min mamma har räddat mig igen så det blir tävling för hans del nu::DD: happy!
Nu kom jag precis till Eve, dax att fixa! ikv blir det strömpis:D
hörs!

.....

Jag som var så sjukt motiverad! Igår så insåg jag att Spartan gjort sig nått i hagen då han var jätte halt när jag skulle lina honom. Men som tur i oturen så hade han ett litet sår på knät, skönt så det inte var nått inne ibenet. Så nu är det bara att tvätta jodopaxa till det går över, stackarn.
Kasper är anmäld till sin första tävling, vilket har fått mig till att vilja sitta och trimma flera timmar så att allt fungerar. Men nu måste jag ev avanmäla honom pga lite saker:(
Men jag har till kl6 på mig att lösa detta problem och hoppet är väl det sista som överger har jag hört?


Usch jag borde sova känner jag! hoppas inte min hund väcker mig kl 05.20 som han gjorde imorse...
Idag har jag tagit tag i saker känns bra, eller aa
Träna med spratan så han är redo att börja trava med mig sen. Timma Kasper efter det var jag iväg och träna med Hultan. Trevligt det träffa även Stefan där.
Sen har jag jobbat oxå och nu känner jag mig jävligt dålig. Ska äta massa bra saker så jag inte blir för sjuk. Ska ju fira mitt lilla hjärta på fredag:D och det kommer bli awsm! få natten till Lördag måste man kolla bloggen då kommer nått fint!


Ska kolla klart på det sista av säsong 3 nu! gråter fan alltid


ons

Blev ingen hoppträning igår eftersom jag jobbar kväll nu. Men ska väl börja träna själv på helgerna ist(:
Har anmält Kasper till sin första tävling nu! haha gud blir den 11feb är karlslund. Bra att börja lite på hemma plan. och han ska få hoppa 90-1m får vi se vad han kommer tycka om det(:

Och på lördag fyller min kära vän 20år(Y) så på fredag blir det strömpis och på lördag med? om hon lever efter fredagen;)
Men nu ska jag ta och vakna för att sen åka till stallet och börja spring träna med Spartan!


RSS 2.0