onsdag

vart hos läkaren idag, så nu kanske jag kan få lite hjälp att må bra(Y) efter det åkte jag till Loviseholm, fixa hästarna(:
Är så sjukt trött, är inte så frisk så det är nog det. Det är redan tors imorn, vart har veckan tagit vägen?:O
Nä nu ska jag ta och kolla lite studentklänningar hörs
 Hittat en iaf

tisdag

Hopptränade idag, jävlar va bra han hoppade(Y) så kul, förra veckan då kunde han knappt hoppa 50cm för han var helt galen. Han hoppa sen skenade han(Y) och idag hoppade vi tre komb som väl låg på 110-120 på slutet(:
med vattenvatta och allt(: den som skulle döda honom sist(:
aa jag säger som alltid jag blir inte klok på denna häst(:
Nu ska jag kolla på film och ladda inför läkarbesöket imorn.


 Sen va jag barnvakt åt råttan oxå(:


måndag

Idag har jag vart med Eve(: vi va på M-berg en stund även ikea och tillhäst skulle kolla om dom hade några sadlar(: menn icke(:
Sen åkte vi till Kasper och fixa och sen till Loviseholm, red ut lite på Hälge idag(:
Nu ska jag hitta på nått att äta(Y)


film

en lite film från Piia träningen med Kasper(:


strömpan

Hade en sjukt trevligt kväll igår:D Strömpis och massa skönt folk(Y)
 
lite bilder!





 AWESOOOOOOOOOME

hej och hå

Strömpis ikv! :D


träning för Piia

Har tränat för Piia nu. Han gick strålande, men självklart en heldel att trimma på. Han vart så sjukt trött på slutet stackarn, men hoppa lika fint iaf(Y)
Det är skit kul att Piia träningarna har kommit igång igen och nästa gång ska Hälge få vara med(:
Har även gjort något as fult idag, travade rakt fram satt i min egna värld helt plötsligt tvär stannade Kasper och hoppade åt sidan bara att jag fortsatte rakt fram(Y) Han knappt reagera innan jag låg på backen. Har lite ont i rumpan nu(Y)


Piia träning

Vakna as tidigt idag, åkte ut till Loviseholm vid 9(: red ut på Hälge, kunde till och med trava och galoppera´utan att han drog(: as bra. Elin och alla är på pay and jump i Kumla hoppas det går bra för dom(:
och Lille Skype satt och skrek i sin kaninbur.
Nu är jag hos min mor och ska äta lite för senda vidare och hämta Kasper och sedan på Piia träning(Y) hoppas det går bra(:
Nu ska jag äta lite hörs

equipe vs prestige

Idag red Elin Hälge lite och sen efter hoppa jag honom lite(: prova Elins equipe sadel på honom, den låg super. Mycket lik butet sadeln. Men jag tror inte det kommer vara en bra sadel för fälttävlan, som sagt ska ju få hem en ungponny i April som planen är att ut och tävla fälttävlan på.
Så jag tror att en Prestige Paris skulle passa för det, vill ha lite stöd i sadlarna. Så jag tror inte equipe sadeln kommer vara nått för mig. Men den va helt underbar att rida i iaf(:
Imorn blir det Piia träning på Kasper. Men upp tidigt och Rida Hälge innan(:
Nu ska jag plugga lite(:


träning

Hoppträna idag, Hälge ville bli korv, så sjukt lat oxå. Så imorn blir det träning igen och så ska Elin rida lite(: Och idag som kan vi fram till en bitter sanning. Jag måste byta saldel. Ska prova en prestige paris imorn, så får vi se den är ganska lik min i känslan, haha kan man säga så.
Nu ska jag äta! hörs(:


Så nu blev det rätt film

Jag tycker han och Dennis var ganska lika(:


mini

Ganska coolt måste jag säga. Kanske ska trimma Scarlet lite.

hemma från Loviseholm

Sjukt trött alltså. Eller mer trött i kroppen. Hälgman var galen idag eller galen på ett härligt sätt, han blir så sjukt taggad.
Idag råka jag skrämma lilla hamstern<3 men vi blev vänner tillslut(: och han satt och bet i min nästa. Jag bara älskar den där lilla råttan(:

Imorn blir det hoppträning(Y) det gillar vi och Tors blir det Piia träning med Kasper(:
och ikv få det bli lite lugnt!
  Lilla skype

söndag

söndag(Y) härliga söndag(: idag blev det stallet på morgonen, red Hälge. Han va as fin var han även i galoppen(: så nöjd över honom(: efter det så åkte jag in till Karslund och kollade på hoppningarna.
Elin var där med massa hästar(: sen va även Hannah med gick super för dom båda(: Dockan vann även 130 igår grattis grattis(:
EFter det åkte jag och Eve till Mona Vera och åt och nu har jag fått duschat as skööönt(:
Nu laddar vi för sista veckan innan lovet(: och det är ju Piia träning på tors(Y)



lördag

Lugn kväll, planen var ju att gå på Anton och deras 20års fest, har ångest och dåligt samvete för att jag inte gick usch. Men som alltid på helgerna är jag inte speciellt glad. Helt sjukt att man hellre väljer att vara i skolan. Men på nått sätt så glömmer man problemen och man känner sig inte speciellt ensam.
så jag sitter här och kollar på "the secret life of american teenager"
Nä kanske bättre och sova lite. Har en del att göra imorn(:

Hälge fick en kompis idag. Charlie, han stod och slickade på Hälge och ville vara lite snäll, Hälge vågade inte röra sig haha han är så söt. Tror det fortfarande sitter i lite sen han träffa Kungen.
Men jag tror han gillar Charlie (:


studentklänning

Håller på att leta efter en studentklänning. Jag är ute i god tid helt sjukt. Jag vet precis hur den ska se ut, men sen att hitta den.
Har hittat två, men dom är inte riktigt som jag vill ha den, men dom är fina

  Ja, jag ska ha en svart klänning. Sen tänkte jag silvriga smycken till. Och ett par gladiator skor, vet inte om jag ska ha lågskor eller högklackat

AT

Blev inget bloggande igår. Kom hem så sent från stallet, och där är det just nu bara lera och vatten. usch! Igår kväll kom Eve och vi kolla lite på film(:eller försökte men mitt internet ville inte igår.
Idag är jag ganska mycket piggare än igår. Så det blir att åka ut till stallet och sen styra kvällen(:
Skulle vilja åka upp och kolla på hoppningarna på karslund. Elin har med massa hästar, skulle vilja se Dockan.
får se om jag hinner imorn istället(:
  

träning

Träna Hälge idag för Elin(: jäklar va bra det gick(: börja med att hoppa lite med 4åringarna, så vi hoppa en komb. räcke räcke först, sen räcke oxer(: låg väl på ca 110cm tillslut. Efter det gjorde vi samma övning som Kasper fick göra igår, galoppera på lite mot en oxer sen ta ihop, liten volt sen galoppera på till nästa oxer, liten volt och så höll vi på så tills han tillslut gjorde det super(:
Riktigt nöjd iaf

ons

Härlig dag, efter skolan åkte vi ut till Kasper, sen tog vi med honom till L-holm och där trimmade jag först lite på Hälge sen tränade jag för Elin med Kasper. Kommer ha ont i kroppen imorn, eller mer ont har redan ont i kroppen sen i tid, Och ska jag hoppa igen imorn med Hälge(Y) haha den här helgen kommer gå åt att vila, men känner jag mig rätt så kommer jag inte kunna det(:
Nu ska jag kolla på 90210 och varva ner(:

hoppning hälge

Hoppträna ju idag, jäklar va bra han gick(Y) aa gud, skit fin va han. Hoppas det här är nått som kommer håll i sig och inte bara var tur(: filma men har inte klippt ihop dom helt än(: så bjuder på lite bilder, inte så jätte bra kval pga att det är bilder ur filmen.












skola

Segt, trött på allt och alla just nu. En mycket härlig känska alltså. Sitter och pillar med massa tråkiga bilder(Y)
Ikv blir det hoppträning för Hälge iaf, får hoppas att han går fint(:
hoppar han rätt hinder och stannar när jag vill så är jag nöjd(: förra veckan lyckades vi hoppa fel hinder baklänges (Y) Elin hon bara skrattade, kul att man kan roa någon(:

Nu ska jag ha rast 

gudgudgud

Alltså min häst lider av personlighets klyvningar eller nått om det finns nått som heter så?.
Itvå dagar har han vart helt oridbar och dampat. Och idag kunde jag inte lina honom innan jag satt upp och det va skit mkt hästar i ridhuset så jag tänkte bara yes det är kommer gå as bra.
Hoppar upp och han känns lugn, börjar trava, lika fin. börjar svänga och det går!! han va helt som innan det stora baksalget, jag kunde rida serpeniner och volta utan att han blev spänd och jag kunde till och med galopper och stanna när jag ville(Y)
Jag blir inte klok på den där hästen alltså.

Men nog om detta, har vart på möte hela kvällen. Vart lite trevligt prat efter med Elin, alltså hennes hund haha(:
-min hund han skäller eller låter aldrig, eller jo en gång fast då blev han ju attackerad av katten.
haha stackars råttan
Imorn blir det hoppträning med Hälgman och på Ons med Kasper.

Loviseholm

Har vart i skolan idag(Y) duktigt. Har sjukt ont i huvudet så nu drar jag till stallet, rida Hälge och fixa innan mötet kl halv 7(:
Imorn ska det bli hoppträning, rider faktiskt två hästarn. Om inte min stora vill bli korv alltså. Har brukar vilja.
Men idag blir det trimning i ridhuset, eller trimning skulle jag inte vilja kalla det. hoppa upp se om man sitter kvar, börja trava böja honom ställa till höger och vänster, byta sitt ben tills han inte skenar för att man rör sig lite.
Sen galoppera lätt sists tills det går att rid båder fram och bak. Och jag hoppas mitt ben kan sköta sig idag.
Så vet inte om jag kallar  det trimning(:


allt har en mening...

....Har inte så mkt att säga, är trött jävligt trött...Får se om det blir någon skola imorn, eller på hela veckan. Skulle vilja åka bort. Och har nog bestämt mig för flytta efter studenten nu iaf, är så sjukt trött på Örebro och alla idioter. Har inte så mycket att säga.

Och vill säga tack till min vän Anna som tar sin tid att hjälpa mig med det här, betyder massa för mig<3

 Jag gör allt för dig!

Bakkelys action

Vakna upp med härligt stora påsar under ögonen(Y)åkte ut till Loviseholm, fixa sen skulle jag rida Hälge. Hoppar upp och då åker hans rygg upp och jag bara väntar på en härlig åktur, men som tur va så kunde Linn ta tag i honom och hålla tills han slappna av i ryggen. Sen va han bara as jobbig. Skulle galoppera och jag har nått fel på mitt ben så jag får som kramp och det känns som jag inte har något ben, detta hände ju självklart idag.
Och tror ni hästen kan va så snäll och stanna, nejnej inte hälge.
När han väl stannar få jag slänga mig av och dö i sanden tills benet kommer tillbaka(Y) jag bara älskar mitt liv just nu....
Nu är jag hos min mor och ska äta tacos och kolla på luftslottet som sprängdes(:

...

Jag skriker, men varför? ingen som hör eller bryr sig ändå!
                  Ger upp nu, saknar dig!


bebis

Blev ingen skola, skulle först till läkaren kom jag på, men det va fel dag iaf så ska få träffa en läkare nästa gång istället. så det vart en jävla väntan....intresseklubben antecknar!
Efter det åkte jag ut till stallet istället. När jag kommer dit så går Elin och bär på sin bebis en liten Chihauhau valp(Y) så jävla söt.
Ska oxå köpa mig en råtta när jag tagit studenten(:
Idag löshoppa vi alla hingstarna och även Hälge och Crossen, jäklar va fint dom hoppa. hälge hoppade upp till 140-150, med bra rygg fina bakben och god höjd över. Så jäkla nöjd över honom. Crossen hoppade oxå riktigt bra(:
Nu ska jag en sväng till M-berg med min björn(:
Är den inte underbar:D



 jag är kääär!! den är så jäkla go

H&C

Måste bara lägga upp den här. Det här är mina hästar när dom går ut!

stallet nästa

Slutade skolan för 2h sen typ. gick upp på stan och beställde min studentmössa(Y) så vecka 18 kommer den. Ska försöka komma ihåg att hämta ut den oxå(:
Nu ska jag snart ta mig ut i stallet, ska trimma lite på min nyklippta galning(: sen lina Crossen en sväng(:
Är bara så galet trött usch, skulle kunna somna här och nu.
Ikv ska jag sova tidigt eller iaf försöka och imorn ska jag till vårdcentralen(Y)
nä ska göra mig klar för stallet

:P

efter en dag i skolan med den härliga klassen så åkte jag ut till hästarna(: först gick jag och Eve en sväng med Crossen och Hälge. Hälge fick en mydag efter som han gick så bra på hoppträningen.
Jag älskar min bebis, så jäkla härlig, han har inte blivit linad på kanske 5 dagar plus att det va lite kallt och blåsigt ute, och han bara går på och är jätte pigg och glad. Och då är han hingst oxå, så jävla lätt.
Efter det klippte jag Hälge, är så stolt över han. Han stod helt still och va jätte snäll:D imorn blir det trimm i ridhuset(:


hoppning hälge

Stressdag idag(Y) har hoppat hälge idag:D jäklar va bra det gick(Y) tack Elin:D
Har även mailat på en häst, får vi se hur det blir(:
Nu ska jag tagga ner och umgås lite med Anton


Foto









"iägdraslk"

haft en sjukt onödig dag i skolan, efter det vart det stallet i det fina vädret(: kom hem sen gick jag en sväng till sofia och va moraliskt stöd(:
och nu ska jag plugga teori och kolla på Hollywood fruarna(Y)
Och imorn börjar Gossip Girl happpy girl!!! 


every rose has its thorn

En låt som spelas om och om igen på spotify, eller iaf på min!
en annan sak någon som vill ha en spotify invites?

wallander&popcorn

Helt jävla slut efter denna helg. Och imorn är det skola igen:/ 
Skulle vilja sova nu men vill oxå kolla på wallander, är det ikv btw? fast vill ändå inte kolla på det själv, så vill någon kolla på wallander aa.
idag ska jag njuta min sista dag som tjock, så nu jävlar byebye
allt jag hade på hjärtat idag. Saknar dom mysiga söndagar med popcorn i hela sängen och wallander vart är dom?



Grattis

  RÖJ IKV!

fredag och frimis

Igår blev det kvälls åk i Ånnaboda. Kl kavart över 8 får vi för oss att vi ska på krogen. Så det blev att åka lite snabbt hem.
Tänkte jag skulle ge Frimis en chans, men nej usch jag hatar Frimis!!! strömpis ska det vara.
Det var en helt okej kväll utom att Sofia bara försvann helt plötsligt.
så det fick bli mat på BK sen hem till Sofia som hade gått hem, vi hittade bla Oliwer på BK så han blev med till Sofer.
Idag har jag ridigt Hälge fyfan va jobbig han var. och så sjukt dum, han hade ner min radio i huvudet på sig själv, och jag stog lite bakom honom och skulle ta av täcket. Och då trodde han att det var jag som gjorde nått? för jag fick knappt ta på hans rumpa sen, så jäkla dum häst haha
Idag blir det att fira David!

maclabbet 123











klar som en stjärna

såg farsan igår med Eve, Anton och Sofia. jävlar va bra den var:D
Nu slutar vi snart, sitter och lyssnar på nordman och Facebook så klart, klassen kollar på smala sussie, den är ju...bra.
Ikv ska jag åka snowboard hahaha vi ska upp till Ånnaboda. kan bli kul:D
vill ha vååååår nu!

tja

jag har sovit(Y) nu ska jag åka med Sofia sen blir det Bio. Efter den ska jag mysa med min björn<3 hoppas på en trevlig helg. imorn mys med mina flickor(: på lördag 20års fest för David(:

.d.d.d.d

kort dag i skolan(Y) efter det åkte jag ut till stallet. Hästarna va härligt glada idag, fick hälge över mig två gånger och Crossen en.
lina Crossen och mamma tömkörde HÄlge, dom gick så fint så(:
Nu ska jag ätal liite och vänta på att Eve ska sluta, ikv blir det bil med henne och Anton. blir att se farsan eller luftslottet som sprängdes.
hörs sen!

bloggen min vän

jag känner en person som tycker jag ska uppdatera min blogg minst två gånger per dag, Anna heter hon(Y) ska försöka iaf, dock är mitt liv inte så intressant.

Idag iaf så red jag Hälge i ridhuset, ibörjan va det mest damp men tillslut så efter ca 1h typ då kunde han bli en häst. så var ganska slut efter det passat, sen insåg jag hur tidigt jag var klar så då fick jag en dum idé att jag skulle åka buss och den skulle gå om 10 min. Men den optemist jag är så börja jag gå eller springa kanske man ska säga, trodde jag skulle hinna gå 4km på 10 min. Det tog 20 och turen var med mig för bussen kom precis då!
kan ju säga att jag kommer ha tränings värk imorn, tur att mor min ska med till stallet.
Nu ska jag kolla på andra avenyn och sova tja!
 och en annan sak, saknar denna lilla polle som har lämnat Loviseholm

,.,.,.,.,.,.,.,.

Idag har jag ridit på min häst, de ni. har nog inte suttit på honon på minst 1,5 vecka. Han kändes riktigt fin. Han skena inte nått alls trots att han vila igår. Det kanske finns hopp för den mannen oxå(:
Efter honom så lina jag Crossen lite. Han va största galningen typ bara sprang och sprang tills han inte orka stå(Y) jag gillar trötta hästar.
Just nu sitter jag och kollar lite hästar, skulle vilja låna ut Crossen och ta hem en tävlingshäst och ha den och Hälge. Vi får se hur det blir med den saken(:
Nu ska jag kolla lite på tv och lägga mig i tid!
 

skola

Skola igen(Y) kan ju va roligare. Fyfan va jag inte vill vara där, va roligare förut iaf kan jag ju lugnt säga. Men jag vill jag kan och jag ska! då går det, behöver bara stå ut några månadet till med skiten.
Idag efter skolan åkte jag och Eve till L-holm sen till Kasper och fixa för våran plan va bio ikv. Men det vart så sent så det blir en annan dag.
Så nu ska jag skriva redovisningsrap(Y)

RSS 2.0